Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2017. godinu – Ovan

Dragi Ovnovi, pred Vama je još jedan Veliki godišnji horoskop i jedinstvena prilika da saznate šta Vam to zvezde poručuju za ovu 2017. godinu. 

Horoskop za 2017. godinu – Ovan

Sigurno ste i sami vrlo dobro upoznati sa činjenicom da Uran već pet godina boravi u Vašem znaku, zbog čega se i dalje nalazite u periodu koji donosi mogućnost mnogih promena u Vašem životu, izaziva Vašu ličnu želju da i sami napraviti neke značajnije, možda i radikalne promene koje će Vaš život učiniti drugačijim, boljim. Uran donosi iznenadne, neočekivane promene, u trenutku kada se tome najmanje nadate. Kada i u kolikoj meri će Uran uticati na Vas, u ovom višegodišnjem tranzitu kroz Vaš znak, najviše zavisi od dekade u kojoj ste rođeni. 2017. godina može doneti značajne promene svima koji su rođeni u znaku Ovna a prvenstveno rođenim u periodu od 10. do 20. aprila. Uran predstavlja slobodu, nezavisnost, potrebu da se na bilo koji način osamostalite i ta potreba ali i mogućnost može biti veoma izražena tokom čitave 2017. godine. Već krajem januara pa sve do 9. marta vladar Mars tranzitira kroz Vaš znak, što jeste period dodatne snage i energije, pojačanih ambicija, neustrašive snage. Ovo može biti veoma značajan period tokom ove godine i zato je veoma važno da krenete u akciju, da se ne osvrćete iza sebe i da ostvarite bar neke od svojih ideja i želja. Prilike su pred Vama, energije Vam neće manjkati a ostalo je naravno na Vama. U globalu, pred Vama je godina koja nudi pregršt raznih mogućnosti. Boravak Jupitera u Vašoj prirodnoj 7. kući akcenat stavlja i na partnerstva što znači da ovo može biti sudbinska godina za mnoge pripadnike ovog znaka.

Ljubav

Tokom većeg dela tekuće godine, tačnije sve do 9. oktobra Jupiter boravi u zodijačkom znaku Vage (Vaša prirodna 7. kuća horoskopa) i naravno kao najveći benefik, Jupiter planeta ekspanzije ali i sreće veoma povoljno može uticati na sve vrste partnerstva tokom ove godine a prvenstveno na polju ljubavi i braka. Vaši odnosi sa okolinom, sa ljudima preko puta Vas, biće mnogo bolji nego ranije što svakako otvara mogućnost za neka nova poznanstva a prema tome i neke nove ljubavi. Ovo može biti veoma povoljna godina za ostvarenje na polju braka, posebno za one pripadnike ovog znaka koji se nalaze u stabilnim i dužim emotivnim vezama. Ako ste sami, ovo može biti godina sudbinskog poznanstva koje vodi ka braku. Kako Jupiter donosi ono što je najbolje za nas, bili mi toga svesni ili ne, sve veze koje nisku kvalitetne, koje Vas iz bilo kog razloga pritiskaju pa i zamaraju sada mogu biti prekinute čemu će svako doprineti i boravak Urana u Vašem znaku (želja za oslobađanjem). Ovnovi koji su u braku mogu očekivati relativno mirnu ali i uspešnu 2017. godinu. Razumevanje sa partnerom biće na zavidnom nivou a postoji mogućnost i za ostvarenje nekih zajedničkih poslovnih ciljeva. Ova godina mnogim pripadnicima ovog znaka može doneti najveću radost koja se može desiti, a to je dobijanje potomstva. Ako već neki period pokušavate i radite na tom pitanu sada Vam se sreća konačno može osmehnuti. Veoma je značajna prva polovine godine kada nikako ne smete zapostaviti Vaš ljubavni život ma koliko bili zauzeti poslom i drugim obavezama. Povoljan aspekt Saturna prema Vašem polju ljubavi donosi jednu smirenost i stabilnost, pre svega mogućnost za ostvarenje jednog trajnijeg i kvalitetnijeg odnosa.

Posao i finansije

2017. godina otvara mogućnost za pozitivne promene na poslovnom planu posebno u periodu krajem zime i tokom proleća. Ono što se može pojaviti kao problem upravo u ovom periodu jeste nedostatak novca i veoma je važno da se ne zadužujete dodatno, već svoje planove uskladite sa Vašim finansijskim mogućnostima. Iskoristite period za željene promene na poslovnom planu tokom prve polovine godine kada su aspekti svakako na Vašoj strani i naravno dok imate potpunu podršku Urana. Tokom druge polovine godine, posebno u toku jeseni Uran će biti u retrogradnom kretanju pa će sve ove mogućnosti biti znatno umanjene. Imaćete potrebu da inicirate promene ali one neće ići po planu koji ste sebi zacrtali. Ipak, u oktobru mesecu Jupiter ulazi u Vašu 8. kuću horoskopa što predstavlja povoljan period za sva pitanja koja se tiči novca, nasledstva, eventualnih kredita i pozajmica. Ako imate neko otvoreno ili nerešeno pitanje a tiče se upravo nasledstva najbolje je da to pitanje pokrenete, aktivirate nakon 10. oktobra. Generalno na polju karijere najbolje rezultate mogu postići Ovnovi koji su već neki period radili na ličnom usavršavanju. Konačno je došlo vreme kada će uslediti nagrada za sav uloženi trud. Boravak Jupitera i 7. kući svakako možete iskoristiti i na poslovnom planu jer to može biti povoljan momenat za sklapanje nekih poslovnih partnerstva i ortakluka. Saradnja sada može biti veoma uspešna kako za Vašu tako i za suprotnu stranu. Ako imate takvih ambicija dodatni oprez se savetuje u periodu retrogradnog Jupitera, a to je od 05. februara do juna meseca. U Vašem partnersko – poslovnom odnosu u navedenom periodu neće biti sve definisano niti potpuno jasno. Takođe, moramo se osvrnuti i na boravak Plutona u Vašoj 10. kući, kući karijere što jeste jedan veoma dug proces ali donosi korenite promene na poslovnom panu. Promene dolaze polako ali mogu biti zaista velike. Neki Ovnovi ove promene mogu doživeti već tokom ove godine. U pitanju je potpuna transformacija kroz koju možete promeniti čak i profesiju kojom se bavite. Ako se na bilo koji način usavršavate ili studirate, boravak Saturna u 9. kući i ove godine može Vam stvarati dodatne probleme i ograničenja. Strpljenje je ono što morate da usadite u Vašu ličnost usprkos tome što to nije Vaša prava priroda. Ovo ne neki način može biti i Vaša karmički zadatak koji sada treba da savladate i naučite.

Zdravlje

Tokom ove godine Ovnovi mogu očekivati relativno povoljno zdravstveno stanje. Ako ipak radite neke fizičke poslove ili sa druge strane radite neki kancelarijski posao (što nije shodno Vašoj prirodi), pa zbog toga provodite mnogo vremena u sedećem položaju mogući su problemi sa kičmo i kostima. Ipak, Saturn iz znaka Strelca ima povoljan uticaj na Vaš znak pa bi Vaš imunitete tokom ove godine mogao biti na zavidnom nivou. Ni sami niste svesni šta sve možete izdržati i podneti. Takođe, Vaš vladar Mars neće imati periode retrogradnih kretanja što obećava energiju i vitalnost na zavidnom nivou.

Savet

Kao što i sami vidite, dragi Ovnovi, pred Vama je jedna dinamična i nimalo dosadna godina što svakako prija Vašoj ličnosti. Pored poslovnih ambicija i mnogih mogućnosti za promene posvetite se i Vašem porodičnom životu. Ovo je povoljna godina da uplovite u bračne vode ili da na bilo koji način ozvaničite Vašu vezu. Naglasak na porodičnom životu ali i na potomstvu. Imate priliku da se ostvarite u ulozi roditelja, da doživite to najlepše osećanje koje život može da pruži. Ono što je ključno, tokom ove godine jeste da naučite da budete strpljivi. Istina je da Uran donosi munjevite promene koje Vama u neku ruku prijaju, ali Saturn koji takođe ima uticaj na Vaš znak govori o tome da je strpljenje ipak najbolji put do trajnog uspeha. Svaka promena koja će uslediti tokom ove godine može doneti novu energiju u Vaš život što Vama svakako prija, što u Vama budi dodatnu energiju i ambicije da se pokažete u najboljem svetlu. Takođe, jedan od saveta jeste da budete malo umereniji što se tiče trošenja novca jer i pored dobrih poslovnih mogućnosti značajniji napredak na polju finansija još uvek se ne nazire. U svakom slučaju uz malo opreza možete očekivati boljitak i u toj sferi Vašeg života. Srećno!Podeli na Facebook-u

ključne reči: godišnji horoskop horoskop za 2017 ovan astrologija