Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2017. godinu – Blizanci

Dragi Blizanci, pred Vama je još jedan Veliki godišnji horoskop i jedinstvena prilika da saznate šta Vam to zvezde poručuju za ovu 2017. godinu. 

Horoskop za 2017. godinu – Blizanci

Dragi Blizanci, pred Vama je godina značajnih dešavanja i promena u mnogim sferama Vašeg života. Ipak, imate jedan važan zadatak tokom ove godine kako bi Vaš uspeh bio potpun a Vi zadovoljni. Iskreno, ovo nije lak zadatak za Vas ali ne i nemoguć. Morate naučiti da budete strpljivi i umereni što je u potpunoj suprotnosti sa Vašom prirodom. Boravak Jupitera u Vašoj 5. kući horoskopa sve do oktobra meseca učiniće Vas zadovoljnim, veoma društvenim i kreativnim. Pored ostalog, 5. polje je i polje sreće, iznenadnih dobitaka i povoljnih mogućnosti koje će tokom ove godine biti pred Vama. Ipak, u nekim trenucima, posebno u periodu retrogradnog Jupitera od 5. februara pa sve do 9. juna, možete biti skloni preteranom uživanju, provodu i zabavi, bez nekih velikih životnih i poslovnih ambicija, zbog čega mnoge dobre prilike koje Vam se tokom ove godine otvaraju jednostavno mogu neopaženo proći pored Vas. Organizacija, dobar raspored vremena planiranog za zabavu, rad, učenje može biti ključ za Vaš uspeh tokom ove godine. Takođe, peto polje horoskopa u vezi je i sa potomstvom što znači da ovaj tranzit može doneti sreću u Vaš život i na tom polju. Ako želite decu, ovo je odlična godina da se ostvarite kao roditelj. Ako već imate decu, očekujte da će Vas nekim svojim uspesima učiniti veoma ponosnim i srećnim. Sa druge strane, Saturn će i tokom ove godine boraviti u Vašem polju partnerstva pa su iskušenja na tom polju sada sasvim izvesna bilo da se radi o poslovnim ili bračnim partnerstvima. Ako je Vaš brak iz nekog razloga već ugrožen, nestabilan, ova godina donosi baš dosta iskušenja. To je sfera života u kojoj tokom ove godine morate pokazati najviše odgovornosti i strpljenja.

Ljubav

Zbog tranzita Jupitera kroz Vašu 5. kuću horoskopa akcenat tokom ove godine svakako će biti na polju ljubavi. Ako se nalazite u vezi generalno možete očekivati odnos bez značajnijih poteškoća što ipak zavisi i od Vašeg ličnog horoskopa. Trudnoća je takođe moguća, pa ako još uvek niste spremni za tako nešto budite oprezni. Sa druge strane to može Vašu vezu učiniti jačom i naravno odvesti Vas do ozvaničenja iste. Jupiter važi za velikog benefik među planetama, međutim on ponekad izaziva dešavanja koja nam na prvi pogled ne izgledaju kao povoljna, srećna koja nas na trenutak povređuju...ipak vreme uvek pokaže suprotno. Ovo se posebno odnosi na Blizance koji se nalaze u nešto slabijim vezama, vezama koje ih ne ispunjavaju i koje im sudbina ipak nije namenila. Svaki raskid, ma kakav on bio, može biti bolan ali vrlo brzo do nas dopre saznanje da je to ipak bilo najbolje rešenje za nas. Ako Vam se desi raskid tokom ove godine budite sigurni da ta osoba nije bila za Vas. Ako ste slobodni ovo je godina koja donosi početak nove veze. Šta više pred Vama će biti dosta izbora a na Vama je da donesete pravu odluku. Velike su šanse da upoznate nekoga ko se od Vas razlikuje po verskom, nacionalnom ili nekom drugom osnovu, da potiče iz inostranstva ili ima veze sa istim. Ako planirate putovanje u inostranstvo evo još jedne prilike za nova ljubavna iskustva. U periodu retrogradnog Jupitera (od. 5. februara do 9. juna) neki pripadnici ovog znaka mogu se suočiti sa ljubavnim iskustvima iz prošlosti. Sasvim iznenada u Vašem životu može se pojaviti jedna osoba sa kojom ste već ranije imali neku vrstu odnosa ili ovo može biti prilika da vratite neku osobu prema kojoj još uvek gajite osećanja. Kako god bilo, mnogo izbora i mnogo mogućnosti tokom ove godine otvara se upravo na polju ljubavi.

Posao i finansije

Na finansijskom planu možete očekivati značajan boljitak obzirom na situaciju iz godine koja je sada već iza Vas. Sasvim su mogući iznenadni dobici, vredni pokloni a ako ste ljubitelja igara na sreću ova godina može doneti uspeh i na tom polju. Uprkos svim navedenom činjenicama nemojte se previše opuštati. Jupiter koji želi da uživa može Vas naterati da trošite više nego inače pa se može desiti da i pored dobrih finansijskih primanja povremeno budete u škripcu sa novcem. Ono što je najvažnije jeste da ćete do određenih finansijskih sredstava uvek doći baš u trenutku kada Vam je to najpotrebnije. Dinamična poslovna godina je pred Vama. Očekujte mnogo više posla nego ranije pa se s vremena ne vreme možete osećati veoma iscrpljeno ali rezultati, posebno tokom druge polovine godine zaista mogu biti na zavidnom nivou. Saradnja sa strancima ili nekim inostranim firmama sada može biti veoma uspešna. Ako imate ambicija da se dodatno usavršavate a sve u cilju napredovanja na poslovno planu sredina godine je veoma povoljna i svakako otvara takvu mogućnost. Veoma je važno da ne dozvolite Jupiteru u Vašoj 5. kući da Vas učini lenjim. Ostvarite svoje ambicije i želje a vremena za provod i zabavu će svakako biti. Ako ste nezaposleni, period od maja pa sve do septembra otvara mogućnost za zaposlenje a velika je verovatnoća da to bude upravo u Vašoj struci.

Zdravlje

Dinamična i veoma aktivna godina može doprineti tome da u svemu preterujete ,u želji da iskoristite sve mogućnosti koje su pred Vama, da radite ali se i zabavljate, družite sa ljudima pa je odmor ono što će Vam često nedostajati. Umor je će Vam s vremena na vreme stvarati probleme i veoma negativno uticati na Vaš imunitet. Zato je veoma važno da pokušate da uskladite ritam života kako bi usprkos svemu sačuvali dobro zdravlje. U globalu, ne prete Vam neke velike opasnosti na ovom polju ali Vaša odgovornost prema sebi, prema svom telu zaista je od posebnog značaja. Ako kod Vas postoji neki problem po pitanju zdravlja od ranije, situacija će biti bez značajnih promena sve do jeseni nakon čega ulaskom Jupitera u Vašu 6. kuću možete očekivati osetno poboljšanje. Ujedno to je period kada treba da budete umereni u hrani i piću jer je moguće da dobijete na telesnoj masi.

Savet

Sigurno ste već i sami shvatili suštinu ove godine, način na koji treba da funkcionišete i na kakve sve mogućnosti treba da budete spremni. Naglasak je prvenstveno na ljubavnim aspektima. Ostvarene veze mogu biti veoma lepe i uspešne a iskušenja su moguća za Blizance koji su u braku. Obzirom da će tokom ove godine Vaša intuicija biti na zavidnom nivou, s vremena na vreme, oslušnite Vaš unutrašnji glas. On Vam može dati odgovor koji Vas u datom trenutku muči. Ako i dođe do nekog ljubavnog razočarenja nemojte posustati. Budite sigurni da se to nije desilo slučajno i da su pred Vama neke nove mogućnosti, mnogo bolje i kvalitetnije za Vas. Sve što tokom ove godine započnete bilo na ljubavnom ili poslovnom planu ima dobre izglede za uspeh u periodu koji dolazi. Kao što je u početnoj analizi Vašeg horoskopa rečeno, veoma je važna organizacija, usmerenost a povrh svega strpljenje. Lekcija koju tokom ove godine morate savladati. U martu mesecu možete imati dosta iskušenja pa i nesporazuma sa ljudima iz Vaše okoline, što će izazvati nervozu zbog koje možete biti skloni da pravite greške. To je jedan od izazovnijih meseci tokom ove godine. Nemojte dozvoliti da Vas provokacije ili neosnovane prozivke sa strane poremete i izazovu reakcije koje nisu u skladu sa Vašom prirodom. Vi ste poznati kao veliki zabavljač, vedrog duha, radoznali i osoba sa kojom se uvek može o svemu pričati. Ljudi Vas generalno vole ali malo ljubomore od pojedinaca mogu uticati na Vas. U svako slučaju uživajte u godini koja je pred Vama i naravno iskoristite sav potencijal koji Vam ista nudi. Srećno!Podeli na Facebook-u

ključne reči: godišnji horoskop horoskop za 2017 blizanci astrologija