Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2017. godinu – Rak

Dragi Rakovi, pred Vama je još jedan Veliki godišnji horoskop i jedinstvena prilika da saznate šta Vam to zvezde poručuju za ovu 2017. godinu. 

Horoskop za 2017. godinu – Rak

Godina koja je pred Vama donosi dosta promena pa i izazova na mnogim poljima Vašeg života. Period pred Vama posmatrajte kao jedan poučan, edukativan period kada kroz razna životna iskustva možete mnogo toga naučiti. Emocije su ono što je u biti Vaše prirode ali sada nećete moći mnogo da se oslanjate na Vaše srce, na unutrašnje potrebe već ćete biti prinuđeni da mnogo češće slušate svoj razum. Ono što je veoma dobro i ohrabrujući jeste da ćete u tome, uprkos, izrazitoj emotivnosti ipak imati uspeha. Ne dozvolite da promenljivo raspoloženje utiče na Vaš odnos sa drugim ljudima kao i na donošenje naglih i radikalnih odluka na privatnom ali i poslovnom planu. Najbolje odluke donosite kada niste pod uticajem bilo kakvog naglašenog raspoloženja bilo ono dobro ili loše. Promene su izvesne kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Prva reakcija može biti razočarenje ali vrlo brzo shvatate kako je to samo podsticaj za nešto novo što može biti mnogo bolje i kvalitetnije za Vas. Sve su to iskušenja sa kojim se morate suočiti i koja će Vas prosto naterati da prihvatate promene koje su svima nama uvek potrebne. Stambena pitanja takođe će biti aktivirana posebno tokom druge polovine godine. Ako imate ambicija za preseljenje ili pak renoviranje Vaš kuće, stana jesenji period je idealan za takav poduhvat. Rakovima koji već neko vreme imaju ambicija prema inostranstvu (i pored činjenice da ste Vi znak koji je vezan za svoju domovinu) period tokom leta i jeseni može doneti konkretne rezultate. Planeta Jupiter sve do oktobra meseca tranzitira kroz Vašu 4. kuću horoskopa i svakako donosi pozitivnu energiju u tu sferu Vašeg. Biće mnogo lepih i prijatnih trenutaka sa članovima Vaše porodice a ovo može biti idealan period za rešavanje svih otvorenih porodičnih ili stambenih pitanja. Ako neko od članova Vaše porodice ima neki zdravstveni problem ovo je godina stabilizacije.

Ljubav

Najavljene promene kroz razna iskušenja tokom ove godine svakako mogu biti vezana za Vaš ljubavni život posebno za Rakove koji se nalaze u braku koji ih ne ispunjava i gde su problemi sve učestaliji. U tom slučaju, možete osetiti potrebu da izađete iz takvog braka ali sam proces može biti veoma naporan za Vas. Upravo je u tim trenucima potrebno da se koliko god možete oslonite na Vaš razum a osećanja i povređenost koliko god možete ostavite po strani. Samo na taj način sve to možete uspešno prevazići i doneti najbolje moguće odluke za svoju budućnost. Pluton već par godina boravi u Vašem polju partnerstva i sve dok je tako iznenadne promene na tom polju uvek su moguće. Ako ste slobodni ovo može biti godina koja donosi dosta novih prilika od kojih neke mogu biti sa osobama sa kojima ste i ranije imali ljubavni iskustva ili to je neko koga već poznajete od ranije. Ipak, sve do kraja septembra budućnost takvih veza veoma je neizvesna dok period od oktobra pa sve do kraja godine pruža mogućnost za ostvarenje kroz jedan stabilniji i trajniji emotivni odnos. Ako ste u ljubavnoj vezi, ono što Vam može napraviti problem jeste mešanje prošlosti u Vaš ljubavni život. Ako Vam je iskreno stalo do veze u kojoj se nalazite morate pronaći način i odoleti iskušenju u kome se možete naći.

Posao i finansije

2016. godina dosta Vas je namučila kako poslovno tako i finansijski. Sigurno je bilo dosta problema, čestih finansijskih padova i nedostatak finansija kada su Vam one bile najpotrebnije. Ovog puta imamo lepu vest za Vas. Godina koja je pred Vama donosi mnogo bolju finansijsku situaciju i mnogo bolje poslovne prilike. Naravno, Vaša lična aktivnost od velikog i ključnog je značaja za uspeh i to koliko ćete od datih mogućnosti iskoristiti. Mnoge Rakove, posebno sredinom godine očekuju pozitivne promene u karijeri koje će svakako pozitivno uticati i na Vaše finansije ali je veoma važno da budete spremni da napustite ono što trenutno imate, zarad nekih novih prilika koje se kroz vreme mogu pokazati kao veoma dobre i mnogo uspešnije od trenutnih. Ako se bavite nekim privatnim poslom, tokom jeseni možete imati potrebu ili ambicije da ne neki način proširite svoje poslovanje što će zahtevati neka dodatna ulaganja. Ako ne budete imali dovoljno sredstva to je povoljan period za pozajmicu ili kredit koji vrlo brzo može biti isplaćen. Početak godine možda ne ukazuje na to da ovo može biti značajna i uspešna poslovno – finansijska godina ali kako vreme bude odmicalo i godina se bude bližila kraju to će se pokazati sasvim suprotno. Ako se ne bavite privatnim poslom a imate ideje ili ambicijina tom planu, savet je sve dobro isplanirate i posao započnete krajem leta i početkom jeseni. Ono što je takođe važno u poslovnom smislu jeste da budete spremni na rizik, bez mnogo oklevanja i straha, jer to je jedan od puteva koji Vas vodi ka uspehu tokom ove godine.

Zdravlje

Saturn će i tokom ove godine boraviti u Vašoj 6. kući horoskopa što znači da je oprez na zdravstvenom planu i dalje neophodan. Ono što je veoma važno, jeste da svaki problem koji se može pojaviti shvatite ozbiljno i odmah reagujete. Ključ dobrog zdravlja je odgovornost koju Saturn sada traži od Vas. Ustaljeni ritam života, redovna i pravilna ishrana, kvalitetan odmor sve je to sada veoma važno za Vas. I najmanja nepažnja može izazvati pad imuniteta i probleme zdravstvene prirode. Saturn je planete odgovornosti a njegova energija sada će najviše uticati na Vaše polje zdravlja. Poseban oprez svatuje se od maja do avgusta meseca kada će Saturn biti retrogradan i to je period kada se neki zdravstveni problemi iz prošlosti ili za koje mislite da se nestali ponovo mogu pojaviti kao problem. Zapamtite, odgovornost je ključ Vašeg dobrog zdravlja tokom ove godine.

Savet

Sigurno ste već i sami shvatili suštinu godine koja je pred Vama. Glavni savet jeste da prihvatite promene koje Vam se na neki način same nameću, bez straha da ćete izgubiti ono što ste već stekli, jer novi poduhvati, novi ljudi mogu doprineti boljim okolnostima kako na poslovnom tako i u Vašem partnerskom životu. Ono što Vas pritiska sada može biti završeno. Naravno, nije to lako niti kratak proces, biće Vam potrebno snage da se suočite sa svim promenama ali zaista možete uspeti u tome. Ono najgore što se može desiti jednom Raku jeste da bude emotivno povređen ili nezadovoljan jer to u velikoj meri utiče i na ostale sfere Vašeg života. Kada pronađete emotivnu sigurnost i zadovoljstvo tada možete očekivati da i u ostalim sferama funkcionišete mnogo kvalitetnije. Takođe, jedan od glavnih savete za ovu godinu jeste i oprez na zdravstvenom planu. Zbog mnogo aktivnosti pa i napetih situacija u kojima se možete naći često možete biti veoma iscrpljeni kako emotivno tako i fizički. To u redovnim okolnostima nije dobro za Vas a posebno ne u periodu dok Saturn boravi u Vašoj 6. kući. Bez obzira na sve, na obaveze, posao, porodicu morate sebi priuštiti dovoljno odmora. Pripadate znaku Zodijaka koji ima najviše veze sa porodicom, domom, nekretninama i mnogi od Vas su verovatno uspešni privatnici a Vi koji to još uvek niste, svako treba da razmislite i o toj mogućnosti. Sve u svemu pred Vama je godina za pregršt novih mogućnosti. Sačuvajte svoje zdravlje, budite umereni i svakako prihvatite promene koje Vam ova 2017. godina pruža. Srećno!Podeli na Facebook-u

ključne reči: godišnji horoskop horoskop za 2017 rak astrologija