Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2017. godinu – Devica

Drage Device, pred Vama je još jedan Veliki godišnji horoskop i jedinstvena prilika da saznate šta Vam to zvezde poručuju za ovu 2017. godinu. 

Horoskop za 2017. godinu – Devica

Period ekspanzije i značajnih dešavanja, promena u Vašem životu svako je obeležila godina koja je sada već iza nas. Sve što ste započeli tokom prošle 2016. tokom ove godine može doživeti napredak, period kada konačno možete očekivati i neke konkretne, opipljive rezultate a sve u skladu sa uloženom energijom i radom tokom prethodnog perioda. Vi ste bili pod uticaj Jupitera u Vašem znaku što je veoma povoljan period da se započnu neki novi poduhvati, novi projekti, da se pokrenu značajne i naravno pozitive životne promene, koje tokom ove godine konačno donose rezultate. To znači da ovo nije godina koja donosi neke značajne novine, mogućnosti za neke nove i velike promene već je godina koja treba da da rezultate za do sada uložen trud. Sve ovo, prvenstveno možete osetiti na finansijskom planu, jer je će Jupiter sve do oktobra meseca tokom ove godine boraviti u Vašem 2. polju horoskopa. U prvi plan ističe sve materijalne vrednosti, donosi dobre okolnosti na polju novca a kod Vas lično stvara osećaj više vrednosti, donosi više samopouzdanja nego što je to inače u skladu sa Vašim znakom. Tokom ove godine sve će se nekako vrteti oko novca i drugih vrednosti ali što je najvažnije sve će to biti uspešno za Vas. Ako se usmerite na poslovni aspekt i nastavite da gradite već započeto budite sigurni da će to svakako biti propraćeno i dobrim finansijskim rezultatima. Sa druge strane, planeta iskušenja i ograničenja, Saturn, tokom ove godine boravio u Vašoj 4. kući horoskopa (polje doma i porodice). Iskušenja pa i problemi sa užim članovima porodice biće mogući tokom ove godine, posebno u periodu od aprila do kraja jula. U tom periodu izbegavajte bilo kakve polemike pa i svađe a moguće da Vam u istom ovom periodu dodatne probleme stvaraju neki zdravstveni problemi jednog starijeg člana porodice. Takođe, sva pitanja vezana za nekretnine, preseljenje, renoviranje stana ako to moguće treba ostaviti za period tokom sledeće godine.

Ljubav

Kako na poslovnom planu ova godina možda ne donosi neke značajne promene i novine, na ljubavnom planu to može biti potpuno suprotno. Naime, pred Vama je jedan zanimljivi period, posebno tokom sredine godine kada će Vaš društveni život biti veoma naglašen, što otvara mogućnost za neka nova poznanstva od kojih se jedno može pretvoriti u značajnu ljubavnu vezu. Leto 2017. godine može biti veoma značajano, pa čak i sudbinsko za mnoge pripadnike ovog zodijačkog znaka. U jednom trenutku, posebno u periodu jul – avgust biće preplitanja ljubavnih i poslovnih aspekata pa se može dogoditi da Vaša interesovanja probudi jedna osobu koju srećete na poslu ili preko posla. Ovo je generalno godina koja može doneti ozbiljniju emotivnu vezu u Vaš život a ako ste već u vezi možete osetiti potrebu da tu vezu još više učvrstite, na šta Vas mogu naterati i neka iskušenja koja Vas krajem proleća očekuju sa partnerom. Nakon toga ćete prosto shvatiti koliko Vam je zapravo stalo do partnera i koliko je on zapravo važna figura u Vašem životu. Svako iskušenje, svaki problem ima i neku svoju poruku a ona u ovom periodu može biti veoma poučna za Vas. Ako ste u braku, odnos sa partnerom tokom prve polovine godine biće na jednom zavidnom nivou ali Vas manja iskušenja očekuju tokom poslednjih 6 meseci tekuće godine. Zbog retrogradnog Neptuna u Vašem polju partnerstva, biće potrebno da iskrenije i otvorenije pristupate odnosu sa bračnim partnerom jer se može dogoditi da se između Vas dvoje pojave neke tajne, što može uticati na Vaš odnos generalno. Iskrenost i otvoren razgovor biće ključ dobrog i kvalitetnog bračnog odnosa tokom druge polovine 2017. godine.

Posao i finansije

Finansije su tokom ove godine u prvom planu. Kao što sada već i sami znate, boravak Jupitera u polju finansija tokom ove godine mora doneti pozitivna dešavanja na finansijskom planu, nekim Devicama čak i ekspanziju, rešavanje dugova, pa čak i zaduživanje koje može biti veoma korisno i isplativo u ovom pa i narednom periodu. Jupiter u jednom znaku i jednoj kući boravi jednom u 12 godina. Kod Vas je to upravo ova 2017. godina i zbog toga je veoma važno da iskoristite sav njegov potencijal koji Vam sada pruža. To je zapravo kulminacija dešavanja koja su započeta još tokom prošle godine (kada ja Jupiter boravio u Vašem znaku). To je prirodni ciklus kada za uloženi rad pa hrabrost koju ste pokazali sledi nagrada. Sa druge strane, Jupiter voli malo i da uživa pa tako i kod Vas može probuditi želju da uživate u svim materijalnim dobrima, da ponekad potrošite čak i više nego što ste planirali pa će Vam ipak u nekim trenucima biti potrebna i kontrola. Proleće može doneti veoma povoljne energije na poslovnom planu a kod Vas pojačane ambicije i entuzijazam što će svako rezultirati i dobrim poslovnim rezultatima. Planete Vam poručuju da idete korak po korak a najviše treba da se usmerite, ako što je već i rečeno, na ono što radite, što ste započeli i da se tu tokom ove godine nadograđujete. Nema mnogo prostora za neke novine ili radikalne promene obzirom na već postojeće poslovne poduhvate. Sa druge strane, oprez se savetuje Devicama koje se bave privatnim poslom, ili bar deo poslovnih aktivnosti obavljaju u sklopu doma. Saturn iz 4. kuće zahtevaće dosta odgovornosti i napornog rada. Ipak, ako hrabro istrajete pred kraj ove godine možete očekivati lepe poslovne rezultate.

Zdravlje

Na polju zdravlja tokom ove godine očekujte relativno povoljnu i stabilnu situaciju. Energije će biti na Vašoj strani dajući Vam dovoljno snage da se izborite sa svim izazovima pa tako i na polju zdravlja. Pažnju je potrebno obratiti na ishranu jer Vaš apetiti može biti naglašen pa je moguće da dobijete koji kilogram viška ili da često preterate u hrani što može izazvati probleme sa stomakom i varenjem. U globalu bez značajnijih poteškoća na polju zdravlja osim tokom decembra meseca kada neke hronične bolesti mogu doći do izražaja. To je ujedno mesec kada se savetuje dodatni oprez.

Savet

Savet koji Vam planete tokom ove godine poručuju jeste da se usmerite koliko god možete na poslovne aktivnosti jer sada imate priliku da stvorite jedan dobar i stabilan temelj kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Ova godina generalno može doneti rezultate, koje ako budete odmereni, isplanirani i dobro organizovani možete iskoristiti kao jedan oslonac i za godine koje su pred Vama. Konačno se otvara mogućnost, prilika da steknete stabilnost kojoj težite a obzirom koliko ste truda i vremena do sada uložili, to ste definitivno i zaslužili. Slične energije pratiće Vas i na ljubavnom planu što znači da nikako ne smete zapostaviti ovu sferu Vašeg života, posebno ako ste i dalje sami. 2017. godina donosi stabilnost, za neke Device čak i sudbinska poznanstva koja mogu prerasti u stabilnu i trajnu emotivnu vezu a koja ima sve moguće potencijale da krene putem koji vodi ka braku. Već započet brak, tokom ove godine može biti na jednom ispitu tokom druge polovine godine ali to je samo jedno iskušenje koje morate prevazići a koje uprkos svemu Vaš odnos može učiniti jačim i stabilnijim. Takođe, obratite pažnju na sva porodična i stambena pitanja...ako baš ne morate nemojte da pokrećete pitanja u vezi nekretnina jer problemi te vrste u ovom periodu ne mogu biti brzo i lako rešeni što će Vam oduzeti dosta vremena pa i živaca a Vi ipak imate toliko drugih stvari i obaveza kojima treba da se pozabavite tokom ove godine. Pitanja ove vrste, ako je moguće ostavite za neki naredni period. Srećno!Podeli na Facebook-u

ključne reči: godišnji horoskop horoskop za 2017 devica astrologija