Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2017. godinu – Vaga

Drage Vage, pred Vama je još jedan Veliki godišnji horoskop i jedinstvena prilika da saznate šta Vam to zvezde poručuju za ovu 2017. godinu. 

Horoskop za 2017. godinu – Vaga

Ako ste rođeni u zodijačkom znaku Vage ovo je Vaša godina. Jupiter planete sreće, ekspanzije, prosperiteta, najveći benefik među planetama, sve do oktobra meseca boravi u Vašem znaku. Biti domaćin ovoj planeti, zadovoljstvo je koje se dešava se jednom u 12 godina. Prema tome, 2017. godina je Vaša godina. Njegov uticaj na Vas znak započeo je još tokom septembra 2016. godine kada je Jupiter iz znaka Device ušao u Vaš znak. Godina dobrih mogućnosti, godina koja pruža šanse i koje morate iskoristiti. Sledite svoje želje, svoje ambicije i sada možete započeti razne nove poduhvate u svim sferama Vašeg života. Svi započeti poduhvati tokom ove godine imaju veoma dobre predispozicije da budu kvalitetni i da Vam donesu toliko željeni uspeh. Kulminacija svih dešavanja svako će uslediti i u godinama koje su pred Vama. Sada je važno započeti, odvažiti se i usuditi... Sa druge strane, Jupiter ume biti i pomalo lenj i ako tu svoju energiju prenese i na Vas lako se može desiti da neke mogućnosti jednostavno prođu pored Vas, da ih ne primetite, da ne odreagujete. Imajte to u vidu jer se neke prilike ne ponavljaju. Nasuprot Jupitera, Saturn boravi u Vašoj trećoj kući horoskopa što znači da tokom ove godine morati malo više pažnje obratiti na komunikaciju, kao i na odnose sa Vašim rođacima kao i braćom ili sestrama. U odnosima ove vrste mogući su problemi, posebno ako oni datiraju još iz prethodnog perioda. Strpljenje, odmerenost, i ozbiljno pristupanje svakom problemu ove vrste ono je što Saturn sada zahteva od Vas. Takođe, obratite pažnju na transport, posebno ako se aktivan vozač. Tokom ove godine ne savetuje se kupovina bilo kakvog prevoznog sredstva. Može se desiti da pogrešite ili da se kajete zbog obavljene kupovine. Uran već duži period boravi u Vašoj 7. kući horoskopa (polje braka) a tako će biti i tokom ove godine. To znači da su sva vrsta partnerstva i dalje veoma neizvesna. Sve Vage se i dalje nalaze u periodu koji može biti izazovan, posebno za ne tako stabilna bračna partnerstva. Iznenađenja na tom polju su svakako moguća a sve u zavisnosti od Vašeg trenutnom emotivnog, odnosno bračnog statusa. Generalno Jupiter u Vašem znaku, toko ove godine treba da donese ono što je najbolje za Vas pa makar to u početku izgledalo kao loše ili teško iskustvo. Vreme će Vam svakako pokazati da je to ipak bilo najbolje rešenje za Vas. Suština uspeha jeste da se usmerite na one ciljeve i želje koje su zaista primarne za Vas u ovom trenutku. A od oktobra meseca Jupiter ulazi u Vaše polje finansija i obeležiće početak perioda kada ćete konačno početi da ubirate plodove Vašeg rada i truda koji ulažete tokom ove godine.

Ljubav

Ljubav je svakako jedan od prioriteta rođenih u zodijačkom znaku Vage, bez obzira na trenutne planetarne energije i uticaje. To je Vaša priroda a bez partnera pored sebe, teško funkcionišete i u drugim sferama Vašeg života. Ako ste sami, ovo je godina koja može doneti pozitivna dešavanja u Vaš ljubavni život. Očekujte preplitanje poslovnih i ljubavnih aspekata što znači da neko od osoba koje srećete ili upoznajete na Vašem poslu može biti Vaš potencijalni partner. Posebno je naglašen period od početka godine pa sve do proleća. Nemojte zanemariti prilike koje se u ovom periodu pojavljuju pred Vama. Takođe, postroje jasne naznake da započnete odnos, ljubavnu vezu sa nekom osobom koja se pojavljuje u javnosti ili se nalazi na nekom važnom ili rukovodećem položaju. Pomalo izazovan period za Vage koje vezu započnu u toku prvih nekoliko meseci ove godine mogu proći kroz jedan izazovan period tokom leta i to će biti prvi ispit za Vašu novu ljubav. Ako ga uspešno prevaziđete budite sigurni da ova veza ima dobre izglede za uspeh. Ako se nalazite u dužoj emotivnoj vezi ovo je godina koja Vas može podstaći da razmislite o zajedničkom životu, stvaranju porodice i naravno potomstva. Ovo je povoljna godina za tako nešto, posebno period od jula do oktobra meseca. Vage koje su u braku mogu doživeti promene u odnosu su partnerom. Da li će ove promene biti dobre ili loše po Vas naravno zavisi i od Vašeg ličnog jedinstvenog horoskopa ali pod uticajem Urana u 7. kući brak je svakako izložen riziku i mogućim promenama.

Posao i finansije

Godina pred Vama, poslovno i finansijski, može biti veoma uspešna i plodna. Prvih devet meseci iskoristite kako bi ugrabili što više poslova koji Vam se nude, kako bi započeli neke nove poduhvate ili pronašli adekvatno zaposlenje ukoliko ne radite. Nemojte previše razmišljati niti se opterećivati finansijskim pitanjima. Ako se budete dovoljno zalegli, pokazali inicijativu, finansijski rezultati će gotovo sigurno uslediti tokom druge polovine godine, posebno od oktobra meseca kada Jupiter zakorači u Vašu drugu kuću horoskopa (polje finansija). I pored mnoštvo dobrih poslovnih prilika, tokom ove godine uvek budite oprezni u pregovorima sa drugim ljudima kao i prilikom potpisivanja nekih dokumenta i ugovora. Na to Vas upozorava Saturn u Vašoj 3. kući. Malo više izazova i tenzija na poslovnom planu mogu očekivati Vage koje se bave edukacijom, transportom i trgovinom. Saturn je tu i traži mnogo odgovornosti i istrajnosti u svim navedenim poslovnom aktivnostima. Veoma je važno ne posustajati, ne odustajati na koji god problem da naiđete. Na taj način Saturn samo iskušava Vašu istrajnost i upornost. Kada sva ta iskušenja uspešno prevaziđete i izborite se sa njima očekujte da će Vas isti taj Saturn u kombinaciji sa Jupiterom iz Vašeg znaka pred kraj godine svakako veoma bogato nagraditi. Bez obzira na sve, sve Vage tokom ove godine očekuje značajniji poslovni i finansijski uspeh. Nema spavanja.

Zdravlje

Kako se sve vrti oko pozitivnog uticaja Jupitera na Vaš život tokom ove godine, tako će svakako biti i na polju zdravlja. Jupiter je veliki zaštitnik što znači da će Vam gotovo sigurno neku vrstu zaštite doneti i na tom polju. Zbog mnogo poslovnih aktivnosti i naglašenog društvenog života, često možete osećati umor a povremeno ćete imati problem i sa nesanicom. Odmor je veoma važan tokom ove godine kao i kvalitetna organizacija Vašeg vremena koje provodite na poslu, u druženju ili za odmor. Zbog Neptuna u Vašoj 6. kući horoskopa, alternativna medicina može imati veoma povoljan uticaj na Vaše zdravlje tokom ove godine.

Savet

Analiza Vašeg godišnjeg horoskopa je sigurno već dala odgovore na mnoga Vaša pitanja. Ključni savet za Vas jeste da pokažete maksimalnu aktivnost na svim poljima Vašeg života, posebno na onim poljima koji su za Vas trenutno najveći prioritet. Ovu godinu shvatite kao period jednog novog ciklusa u Vašem života, kada sve što započnete ima mogućnost i tendenciju da se razvija i širi u periodu pa i godinama koje su pred Vama. Nemojte biti opterećeni finansijama, bar ne tokom prve polovine godine. Važno ja početi neki projekat, početi raditi a opipljivi rezultati će sigurno doći tokom jeseni. Kako Jupiter donosi dosta lepih dešavanja pa čak i preterani optimizam može Vas pratiti osećaj kako dosta toga možete postići i bez previše truda. Nemojte dozvoliti da Vas takva osećanja često obuzimaju kako ipak ne bi propustili neke šanse ili prosto izgubili vreme koje je pred Vama. Posvećenost duhovnom životu, kao i neke vrste meditacije koje Vam najviše prijaju mogu imati veoma pozitivan uticaj na Vas a posebno na Vaše zdravlje. Uživajte u ovoj posebnoj godini za Vas. Sledeća takva dolazi tek kroz 12 godina. Srećno!Podeli na Facebook-u

ključne reči: godišnji horoskop horoskop za 2017 vaga astrologija