Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2017. godinu – Vodolija

Drage Vodolije, pred Vama je još jedan Veliki godišnji horoskop i jedinstvena prilika da saznate šta Vam to zvezde poručuju za ovu 2017. godinu. 

Horoskop za 2017. godinu – Vodolija

Drage Vodolije, godina pred Vama može biti jedna od uspešnijih godina kada imate priliku da završite neke poduhvate koji Vam mnogo znače a u čije ste ostvarenje uložili mnogo truda i vremena tokom period koji je iza Vas. Ovo se pre svega odnosi na Vodolije koje se usavršavaju, na Vodolije koje studiraju. Ako ste pri kraju Vaših studija meseci pred Vama mogu biti veoma povoljni da to konačno privedete kraju zbog čega ćete biti i Više nego zadovoljni. Godina koja pruža dobre prilike u sferi obrazovanja, ličnog usavršavanja. Sreća će na tom polju biti na Vašoj strani. Takođe, ako planirate da tek upišete neki fakultet sada imate priliku da uspete upravo u onoj oblasti koja je sfera Vašeg interesovanja. Svi ispiti biće povoljno aspektovani tokom ove godine. Naravno, ne smete se osloniti samo na povoljne planetarne energije. Svakako morate pokazati trud i sreća će na to putu biti Vaš saputnik. Koliko Jupiter može doneti povoljne okolnosti, ekspanziju i sreću toliko kod Vas može izazvati malo lenjosti, misli poput "laku ću ja to" i ako se budete vodili tim putem nemojte biti sigurni da će uspeh zakucati na Vaša vrata. Samo malo truda i rada može doneti ostvarenje Vaših želja i ambicija koje će svakako imati povoljan uticaj na Vaš život u budućnosti. Takođe, položaj tranzit Jupitera kroz Vašu 9. kući sve do kraja septembra donosi neke nove mogućnosti koje su u vezi sa inostranstvom. Moguće su putovanja bilo poslovna ili privatna a to će Vam svakako prijati tokom ove godine. Vodolije koje imaju ambicija da se trajnije ostvare kroz polje inostranstva sada će imati pomoć i podršku od stranaca, što znači da izgledi za uspeh zaista nisu mali. Saturn će sve do kraja godine boraviti u Vašem 11. polju što znači da su iskušenja moguća u odnosu sa drugim ljudima, kako sa prijateljima tako i sa poslovnim partnerima ili kolegama. Vi ste po prirodi individualista i često Vam mnogo više prija da radite samostalno ali neke okolnosti prosto će Vas naterati da sarađujete sa drugima. Pokušajte to tako i da prihvatite. Obratite pažnju na Vaše prijatelje. Ne pokazuju svi svoje pravo lice, pa zato nemojte previše otvoreno pričati o svojim idejama i planovima. Izvesno je razočarenje u jednog Vašeg prijatelja zbog čega se možete udaljiti od njega a Vaše prijateljstvo biće dovedeno u pitanje. Zbog položaja Urana u Vašoj trećoj kući mogu Vas zainteresovani neki poduhvati ili možete poželeti da izučavate neku oblast o kojoj do sada gotovo da niste ni razmišljali.

Ljubav

Aspekti vezani za ljubav većim delom ove godine biće povoljni za Vas. Slobodne Vodolije imaće sjajnu priliku da se konačno emotivno ostvare i pronađu svoju sreću i mir u ovoj sferi života. Ako gajite osećanja prema nekoj osobi već duži period a iz nekog razloga nije bilo povratne reakcije, sada možete očekivati da će se to konačno promeniti. Maj i jul veoma su povoljno aspektovani kada je u pitanju ostvarenje na ljubavnom planu. Svakako da aktivnost na tom polju morate pokazati tokom čitave godine ali posebnu pažnju obratite ne gore navedeni period. Ljubav je ono što Vam je potrebno a podrška voljene osobe tokom ove godine za Vas biće od velikog značaja i koristi. Ako ste u vezi, očekujte da će ona postati još jača a moguće je da ćete poželeti da istu na neki način ozvaničite, recimo veridbom. Ako se tokom ove godine budete suočavali sa nekim poteškoćama kroz brak nemojte bežati od istih. Nemojte savet ili podršku tražiti sa strane, posebno ne od Vaših prijatelja jer postoji mogućnost da budete iznevereni, pogrešno shvaćeni što može dodatno narušiti Vaš odnos sa bračnim partnerom. Iskrenost i otvoren razgovor sa partnerom sada je jedino ispravno i moguće rešenje.

Posao i finansije

Neptun je u Vašem polju finansija. Ovo je svakako tranzit koji traje godinama ali nema razloga za brigu. Ostale planetarne energije tokom ove godine ne ukazuju na neka značajnije finansijske probleme. Veoma je važno da budete oprezni, da svako finansijsko ulaganje, novčanu transakciju, pozajmicu sagledate veoma ozbiljno pre donošenja konače odluke. Upravo zbog Neptuna možete propustiti neke važne informacije, neće videti ili shvatiti najbolje ono što je pred Vama, ono šta se nudi, pa zbog toga možete biti skloni da napravite grešku. Nemojte žuriti, konačnu odluku koja je u vezi sa finansijama donesite tek onda kada u potpunosti budete sigurni u to. Neptun zahteva i štednju pa ne bi bilo loše kada bi svakog meseca bar neki deo Vaših primanja stavili sa strane. Generalno, uz malo pažnje ne bi trebalo da bude većih finansijskih oscilacija tokom ove godine. Kako Jupiter do kraja septembra boravi u Vašoj 9. kući svi kontakti sa strancima, putovanja, rad za neku inostranu firmu može Vam doneti značajan, prvenstveno poslovni uspeh a što će se svakako povoljno odraziti i na Vaše finansije. Vodolije koje se već bave poslovima vezanim za inostranstvo tokom ove godine mogu očekivati značajan uspeh. Ostali imate mogućnost da pokrenete slične poslove. Kada Jupiter u oktobru mesecu uđe u Vašu 10. Kuću horoskopa možete očekivati postepeni napredak na poslovnom planu. Sve što započnete u tom periodu ima sjajne mogućnosti za ekspanziju, posebno tokom sledeće 2018. godine. Sam posao od Vas može zahtevati saradnju sa drugim ljudima, možda u jednom trenutku budete imali potrebu da se udružujete sa drugim ljudima od čega svakako ne treba da bežite.

Zdravlje

U globalu možete očekivati relativno povoljne energije kada je Vaše zdravlje u pitanju. Saturn i dalje ima negativan uticaj na ovu sferu Vašeg života ali će tokom ove godine njegov loš uticaj početi da slabi. Ako imate neki problem koji Vas prati, muči još od ranije, početkom proleća očekujte stabilizaciju. To je ujedno povoljan period da započnete bilo kakvu terapiju ili da prosto promenite neke dosadašnje navike koje tako mogu pozitivno uticati na zdravlje u narednom periodu. Jun i jul predstavljaju period kada je potrebna dodatna pažnja i kada pored svih poslovnih obaveza morate pronaći vremena i za sebe, za odmor i rekreaciju. Samo malo pažnje i Vaše zdravlje može biti sasvim dobro tokom godine koja je pred nama.

Savet

Kao što ste već i sami sigurno shvatili kroz ovu analizu Vašeg godišnjeg horoskopa pred Vama je jedna povoljna godina koja otvara razne mogućnosti kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Iskušenje je moguće u odnosu sa drugim ljudima i to je sfera života na koju tokom ove godine morate obratiti malo više pažnje. Sa jedne strane, biće ovde ljudi, saradnika koji Vam mogu pružiti pomoć i podršku dok se sa druge strane možete suočiti sa ne tako iskrenim pa i ljubomornim ljudima a koje ste do sada smatrali za svoje prave prijatelje. Vaš zadata je da sada uočite razliku i ako drugog rešenja nema, da se distancirate od ljudi koji Vam prosto ne prijaju. U periodu tokom poslednja tri meseca tekuće godine svi svoju snagu, energiju i vreme usmerite prvenstveno na poslovne aktivnosti. Ako ste zaposleni moguć je napredak, povišica, bolje radno mesto a neke Vodolije mogu dobiti priliku i za promenu radnog mesta. Takođe, inostranstvo je posebno naglašeno tokom ove godine. Ako Vaše ambicije idu u tom smeru iskoristite uticaj Jupitera u 9. kući posebno u periodu do septembra meseca. Sam kraj godine može biti samo uvod u pozitivna poslovna dešavanja koja Vas očekuju tokom sledeće 2018. godine. Srećno!Podeli na Facebook-u

ključne reči: godišnji horoskop horoskop za 2017 vodolija astrologija