Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2016. godinu Bik

Veliki godisnji horoskop za rodjene u znaku Bik za 2016. godinu.

Horoskop za 2016. godinu Bik

Još u toku godine koja je iza nas, mnogu pripadnici ovog zodijačkog znaka osetili su upliv jedne blage energije koje je učinila da se malo opustite i postanete fleksibilniji nego što ste inače. Osećaj lagodnosti ali i snažna potreba da se prepustite raznim životnim zadovoljstvima pratiće Vas i u toku ove godine posebno prvih nekoliko meseci. Naime, Uticaj Jupitera u Vašem 5. polju donosi osećaj radosti, potrebu za druženjem i novim poznanstvima što će svakako rezultirati i novim dešavanjima na polju ljubavi. Sa druge strane Jupiter će sve do Septembra meseca da šalje pozitivnu energiju i ka Vašem 9. polju pa ovo može biti i jedna veoma uspešna i značajna godina za Bikove koji se školuju, pohađaju fakultet ili na bilo koji način usavršavaju i nadograđuju svoje znanje. Ovo jeste godina kada imate više prostora i prilike za opuštanje ali nemojte preterivati. Radite na sebi jer to jeste najbolja investicija koja će Vam se u budućnosti sigurno isplatiti.  

POSAO 

Poslovni ambijent nije sjajan u toku ove godine, bar ne do jeseni. Činjenica je da se mnogi Bikovi bave sa poslovima koji imaju veze sa ekonomijom, novcem, možda trgovinom a upravo je polje finansija sa kojima radite ugroženo od strane Saturna. Mnogi bikovi biće prinuđeni da naprave radikalne poteze kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Situacija za neke može postati neizdrživa a izvesni su problemi i sa kolegama ili poslovnim partnerima što ćete najviše osetiti u toku Aprila, Maja i Juna. Oprez i isključivo odgovorno ponašanje prema poslu, posebno ako je on u vezi sa finansijama je ključno kako bi zadržali stabilnost i dalje nastavili uspešno da gradite Vašu karijeru. Pored toga što ćete imati veliku potrebu da se često opuštate zbog iscrpljenosti i nedostatka energije koju svakodnevno ulažete kako bi sačuvali balans u svom poslu, od Vad se traži upravo ono drugo... rad i istrajnost. Odgovornost je ono sa čime sada morate da se naoružate i jednostavno istrajete u svim preprekama koje su izvesne sve do Septembra meseca kada Jupiter napušta znak Device i ulazi u znak Vage, Vaše polje rada. Ovo je period kada možete očekivati jedno veliko olakšanje na tom polju života, kada ćete konačno krenuti putem bez kamenja i srušenih stabala ispred sebe. Jupiter se u Vašem polju rada zadržava narednih 12-13 meseci i a na Vama je da njegovu naklonost i pozitivan uticaj maksimalno iskoristite. Već od Septembra otvaraju se nove poslovne mogućnosti a bikovi koji nisu zaposleni moraju u potpunosti da se aktiviraju kako bi se konačno ostvarili na poslovnom planu. Problemi se polako rešavaju a ujedno se otvaraju i nove poslovne prilike. Plodna i uspešna poslovna jesen očekuje pripadnike zodijačkog znaka bika i sada je prilike da nadoknadite sve izgubljeno i propušteno u prvom delu godine.   

Akcenat u toku prvih 8 meseci ove godine stoji na polju Vašeg doma i porodice. Promene u sklopu doma su veoma izvesne, neki pripadnici ovog znaka će renovirati svoj dom a neki će čak promeniti i mesto prebivališta. Ako imate poteškoće u vezi trudnoće - dobijanja potomstva prva polovina 2016. godine može Vas po tom pitanju veoma prijatno iznenaditi.  

Društveni život će biti veoma aktivan, čak izvan granice koja je karakteristična za bika što će posebno doći do izražaja u toku leta. Nova poznanstva mogu veoma uticati na kvalitet Vašeg života a postoji i tendencija da upoznate jednu zanimljivu osobu koja će na neki način promeniti Vaš pogled na svet, probuditi u Vama  duhovni aspekt koji će Vam svakako mnogo pomoći u periodu koji je pred Vama.  

Na polju finansija i materijalnih vrednosti takođe morate pokazati više odgovornosti. Najviše poteškoće i iskušenja imaće pripadnici ovog znaka koji su na bilo koji način zaduženi u vidu kredita ili pozajmica. Problemi kašnjenje u isplati istih mogu Vam zadati nove glavobolje posebno u periodu od Februara do Avgusta. Nakon ovog perioda kada Jupiter bude u pozitivnom aspektu sa Plutonom iz Vašeg osmog polja horoskopa izvesni su dodatni prilivi novca i to sa strane odakle se najmanje nadate. Ovo je ujedno i period kada možete napraviti dobre ugovore o finansijskom zaduživanju, refinansiranju dugova i sl. Istovremeno, kada pozitivne planetarne energije pokrenu Vaše nove poslovne mogućnosti osetno poboljšanje predstoji i na finansijskom i materijalnom planu. Decembar mesec može biti jedan od najuspešnijih meseci u toku 2016. godine što naravno zavisi od toga koliko ste spremni da se izborite sa svim izazovima koji Vas u toku ove godine očekuju.   

LJUBAV 

Opuštanje, blagu i lepu energiju o kojoj je bilo reči na početku ove analize osetićete upravo na polju ljubavi. Sve do Septembra pred Vama je jedan zaista divan period kada možete očekivati nova poznanstva, mnogo zabave i nove ljubavne avanture. Naravno, ovo je period kada se mnogi slobodni bikovi mogu ostvariti na ljubavnom planu, sresti svoju srodnu dušu koja će im ovaj period bez obzira na ograničenja koja su izvesna na drugim poljima života učiniti lepšim i lakšim. Uticaj Plutona na ovo polje života može upravo doneti sudbinsku ljubav u kojoj ćete biti opsednuti ljubavlju i strastima. Učinićete gotovo sve kako bi se u potpunosti ostvarili na tom polju, sačuvali novu ljubav i učinili je srećnom. U toku Januara i Februara loš uticaj Saturna neće dati najbolje izglede za pozitivna razvoj ljubavne atmosfere u Vašem životu i neki Vaši pokušaji da se emotivno ostvarite u toku navedenog perioda neće nailaziti na uspeh. Ali ne očajavajte i ne gubite nadu, već od proleća osetićete upliv mnogo bolje i pozitivnije ljubavne energije u Vaš život koja će Vas verno pratiti sve do jeseni. 

Ako ste u braku Januar i Februar su krizni periodi pa je trezveno razmišljanje bez impulsivnih reakcija i odluka veoma važno.  Oprez se takođe savetuje od 27.05. do 02.08. kada ćete zbog nervoze takođe biti impulsivni pa se može dogoditi da emotivno povredite Vašeg partnera a da se zbog toga kasnije kajete. Ovo se takođe odnosi i na bikove koji se nalaze u emotivnim vezama. Ovo je godina koja na ljubavnom planu donosi nove i po svemu sudeći sjajne okolnosti i prilike za slobodne bikove a malo više suzdržanosti i oprez savetuje se bikovima koji se već nalaze u ljubavnim vezama ili braku.   

ZDRAVLJE 

Zbog izvesnih napetosti i potrebe da se maksimalno iscrpljujete posebno u prvih nekoliko meseci ove godine Vaš imuni sistem će biti znato oslabljen pa ćete četo biti podložni upalama i sezonskim virusima. Veoma je važno da se u takvim trenucima odmorite i budete sigurno da ste se u potpunosti opravili jer ćete u suprotnom najobičniju prehladu vući nedeljama a to Vam zaista nije potrebno. Prehlade i virusne infekcije koliko god delovale zanemarljive veoma utiču na Vas i mogu ostaviti trajne posledice. Nervoza je takođe ono što će Vas često obuzimati posebno u periodu od 19.04. do 28.04. kao i tokom čitavog Juna meseca.  

SAVET 

Dragi bikovi, kao što i sami vidite pred Vama je jedna izazovna godina na mnogim poljima života. Gledajte na to kao na mogućnost za nova iskustva u Vašem životu. Suočavanje sa finansijskim poteškoćama  može Vam najteže pasti upravo iz razloga što je to jedna od najvažnijih sfera Vašeg života i jedino kada ste su stabilni osećate se sigurno i mirno. Iskustva koja u toku ove godine budete stekli u toj sferi života sigurno će Vam koristiti u godinama koje su pred Vama.  Odnosi u ljubavnim ili bračnim vezama su takođe na ispitu u toku ove godine. Morate pokazati više razumevanja i pažnje za svog partnera bez obzira na okolnosti i probleme u kojima se nalazite. Samo tako ćete moći da pomognete sami sebi a zatim i drugima.  Podeli na Facebook-u

ključne reči: veliki horoskop godisnji horoskop bik