Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2016. godinu Blizanci

Veliki godisnji horoskop za rodjene u znaku Blizanci za 2016. godinu.

Horoskop za 2016. godinu Blizanci

Godina koja je pred nama, blizancima će doneti dosta izazova posebno na polju karijere i partnerstva. Saturn boravi u Vašem 7. polju gde zahteva nove odgovornosti, donosi nova iskustva, malo više ozbiljnosti nego što je to karakteristično za Vaš znak, pa Vam sve to u početku izgleda kao ograničenje i nemogućnost da lako izrazite svoju pravu "blizanačku" prirodu bar kada su  u pitanju Vaši poslovni i društveni aspekti života. Ali nema razloga za brigu. Vrlo brzo ćete pronaći način da kanališete novu energiju a istovremeno ćete shvatiti da je došlo vreme da konačno promenite neke dosadašnje navike pa i poslove, da prekinete sve ono što Vas na neki način guši i sputava. U svemu tome pomoći će Vam Jupiter koji boravi u Vašem 4. polju horoskopa i tu će ostati sve do Septembra meseca. Ovo je period kada ćete se mnogo više posvetiti svom domu i porodici ali i period kada imate mogućnost da se više posvetiti svom ličnom duhovnom razvoju, kada ćete lakše spoznati potrebe Vaše duše, lakše zaviriti u onaj podsvesni deo Vaše ličnosti i na taj način mnogo lakše doći do potrebnih odgovara i rešenja. 2016. godina predstavlja godinu odgovornosti, iskušenja ali i godinu transformacije i promene Vaše ličnosti... 

POSAO 

Uticaji sa strane, konkurentne kolege na poslu mogu pokazati svoju skrivenu stranu ličnosti i pokušati da Vas na bilo koji način ometaju ili kvare Vaše poslovne ambicije i kvalitete. Ovo može negativno uticati na Vaš poslovni uspeh u prvih 4-5 meseci ove godine. Odgovorite mudro, promišljeno i pokažite da Vaši rezultati rada nisu nimalo zanemarljivi. Iskoristite prirodnu inteligenciju koju posedujete i postupite na mnogo razumniji i racionalniji način za razliku od Vaših kolega ili konkurentnih firmi ako se bavite privatnim poslom. Kvadrat Saturna prema Vašem polju karijere svakako ukazuje na borbu, surovu ali poštenu borbu, iz koje samo na takav način u drugoj polovini godine možete izaći kao pobednik. Blizanci koji ipak iz nekog razloga ne budu imali dovoljno snage da se bore i ulažu dodatnu energiju na polje rada najkasnije do leta mogu se odlučiti da promene posao, a mnoge od Vas planetarni uticaji nateraće da započnete sopstveni privatni posao posebno ako takve ambicije i planovi datiraju još iz kraja 2015. godine. Upravo su ovo transformacije i promene koje se dešavaju usled raznih iskušenja kroz koja sada vrlo lako učite i stičete nova iskustva. Na kraju, kako god da okrenete, iz čitave priče izlazite kako pobednik.  

Boravak Jupitera u Vašem polju doma i porodice, pored toga što donosi sreću i radost u tu sferu Vašeg života može imati veoma povoljan uticaj na poslovne aktivnosti posebno za blizance koji se bave nekretninama, ili bilo kojom vrstom privatnog posla. Upravo je ovo pokazatelj da će mnogi pripadnici ovog znaka koji se ne bave privatnim poslom u toku ove godine dobiti priliku za pokretanje istog. Najbolji period jeste u toku druge polovine 2016. godine, najbolje od Septembra meseca kada planetarni uticaji i aspekti budu mnogo povoljniji za Vaš znak.  

Period od Marta do Maja kao i od Avgusta do Septembra mogu biti veoma izazovni kada neće sve ići onako kako ste Vi planirali, kada će razna nepredvidiva dešavanja da pokvare Vaše planove. Ovo su vremenski periodi koji donose najviše iskušenja i veoma je važno da se naoružate sa dovoljno strpljenja i koliko god je moguće izbegavate konflikte sa saradnicima, kolegama pa i nadređenima. Potpisivanje bilo kakvih ugovora u navedenom periodu neće biti od velikog značaja i uspeha za Vas.  

Bez obzira na okolnosti i atmosferu u poslovnom ambijentu finansije će biti stabilne. Period koji može doneti manjih poteškoća je Maj – Jun u vidu kašnjenja isplata prema Vama. Potrebo je samo malo više pažnje i finansijskog proračuna kako bi bez većih posledica izašli iz navedenog perioda. Postoji tendencija da najviše ulažete u Vaš dom i porodicu, a ako planetarne energije iz Vašeg ličnog horoskopa to podržavaju u toku ove godine uspešno možete rešiti stambeno pitanje. U svakom slučaju predstoji Vam dosta ulaganja u dom, renoviranje ili proširenje istog. Jesen je odličan period za planiranje trudnoće.   

LJUBAV 

Istovremeni uticaj Saturna i Jupitera na Vaše emocije stvaraće periodičnu konfuziju u Vašim odnosima ali i željama. U jednom trenutku pratiće Vas osećaj kako se nalazite u najlepšoj emotivnoj vezi, dok ćete već u sledećem trenutku (uticaj Saturna) preispitivati kvalitet veze i sopstvene želje i potrebe u istoj. Pred Vama je godina odluke posebno ako se nalazite u dužoj emotivnoj vezi. Vreme je da donesete odluku i Vašu vezu krunišete brakom ili da jednostavno prekinete odnos u kome se nalazite što generalno zavisi od Vašeg ličnog horoskopa. Odluka ja ono što će Saturn svakako zahtevati od Vas i Vi je pre ili kasnije morate doneti. Ugrožene veze jesu one koje već neko vreme ne funkcionišu najbolje a početak proleća a zatim i mesec Jun donose iskušenja, osećanja koja Vas teraju da nešto uradite, kao da nosite neki teret na leđima i problem koji sada mora da se reši. Sa druge strane ako ste u braku Saturn od Vas zahteva mnogo više pažnje i odgovornosti prema Vašem partneru. Potrebe i zahtevi, ne samo Vašeg partnera, nego čitave porodice nisu mali, ali ne brinite, Jupiter Vam daje podršku i uz Vašu ličnu aktivnost možete uspešno ispuniti sve zadatke, obaveze kao i potrebe Vaših ukućana.  

Slobodni blizanci, pa čak i oni koji svoju emotivnu vezu prekinu u prvoj polovini godine dobijaju novu priliku već od jeseni. Mnogo povoljnije planetarne pozicije uticaće pozitivno na mnoge sfere Vašeg života pa tako i na polje ljubavi. Vaš ljubavni život doživljava ekspanziju. Da li ćete se okrenuti ozbiljnim emotivnim vezama u cilju stvaranje emotivne stabilnosti ili ćete se prepustiti ljubavnim prolaznim avanturama zavisi isključivo od Vas. Šanse su pred Vama. Slične okolnosti nastaviće se i u toku prve polovine sledeće godine.  

ZDRAVLJE 

U globalu čitava 2016. godina ne donosi ozbiljnije zdravstvene probleme. U toku prvih 6 meseci bićete prinuđeni da se malo više iscrpljujete što se može negativno odraziti na Vaš imuni sistem pa je samo malo više pažnje potrebno da posvetite sebi i dovoljno se odmarate. Veoma je važno da pokušate da kontrolišete nervozu i napetost jer to zapravo i jeste ključ Vašeg dobrog zdravlja. Blizanci koji imaju zdravstvene probleme hronične prirode ili problem koji datiraju iz prethodne godine mogu očekivati mnogo povoljniji razvoj okolnosti u toku 2016. Pad energije i nedostatak volje očekujte u Junu pa je ovo mesec kada treba najviše da se posvetite sebi, ako je moguće da otputujete na planinu ili more kako bi najadekvatnije iskoristili ovaj period.  

SAVET 

Dragi Blizanci, kao što i sami vidite pred Vama je godina raznih iskušenja, odluka i promena. Odgovornost prema svemu što radite može znatno umanjiti negativne aspekte koji Vas očekuju. Niste zadovoljni poslom, uložili ste svu raspoloživu energiju ali poboljšanja nema, promenite posao... našli ste se upravo u takvim okolnostima jer je vreme da napravite neku radikalnu promenu da prekinete ono što Vas guši i pritiska. Nove odgovornosti su ono što sada morate prihvatiti i zauzeti malo ozbiljniji stav prema svim sferama Vašeg života. Na sve to navodi Vas uticaj Saturna sve do Septembra meseca, nakon čega možete očekivati upliv jedne povoljnije planetarne energije koja će Vam omogućiti da pokažete svoju pravi razdraganu prirodu ličnosti kada će onaj Vaš iskreni osmeh da zablista na Vašem licu. Najpovoljniji aspekt koji u toku ove godine možete iskoristiti jeste da se posvetite svom unutrašnjem biću, da oslušnete unutrašnji glas koji Vam može mnogo pomoći prilikom donošenja važnih životnih odluka a koje ćete morati doneti u toku ove godine. Imate priliku da zavirite u dubinu svoje duše i da shvatite suštinu Vaših unutrašnjih potreba.   Podeli na Facebook-u

ključne reči: veliki horoskop godisnji horoskop bik