Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2016. godinu Devica

Veliki godisnji horoskop za rodjene u znaku Devica za 2016. godinu.

Horoskop za 2016. godinu Devica

Ako ste rođeni u zodijačkom znaku device, sigurno ste upoznati sa činjenicom da u Vašem znaku trenutno boravi najveći benefik među planetama, Jupiter. Njegovo prisustvo u Vašem znaku osetili ste još u toku 2015. godine a on će tu ostati sve do Septembra meseca 2016. Poznato je da Jupiter ume biti pomalo lenj, voli ponekad da se opusti više nego što je to dozvoljeno i što u velikoj meri umanjuje sve mogućnosti i blagodeti koje on donosi. Ipak, Vi ste poznati kao radan i vredan znak i ja sam siguran da ćete uspeti maksimalno da iskoristite sav pozitivni potencijal koji ova godina sa Jupiterom u Vašem znaku donosi. 2016. godina za Vas predstavlja period ekspanzije, širenja, mogućnost da napredujete na mnogim poljima i sferama Vašeg života. U prirodnom horoskopu Jupiter vlada Vašom 4. kućom - dom porodica, roditelji, Vaša osećanja i Vaša duša. Mnoge pozitivne promene možete očekivati upravo na polju doma i porodice, mnoge Device se mogu odlučiti da život započnu na nekom novom mestu, idealna godina za rešavanje stambenog pitanja, preseljenje, proširenje porodice, uslediće pomoć i podrška od strane roditelja i drugih ukućana a neki pripadnici ovog znaka osnovaće sopstveni dom i porodicu. Ovo je periodu kada nikako ne smete biti pasivni, kada treba da se aktivirate i da iskoristite svaki trenutak prisustva ovog velikog dobročinitelja u Vašem znaku. Sa duge strane Saturn boravi upravo u Vašem polju doma i porodice pa se može dogoditi da mnogo vremena trošite upravo na ovu sferu Vašeg života, dodatne obaveze, potrebe Vaših ukućana, potreba da se reši neki problem okupiraće Vas tokom čitave 2016. godine ali nema razloga za brigu. Upravo uz pomoć Jupitera bićete u mogućnosti da sve to veoma uspešno i kvalitetno prebrodite. 

POSAO 

Kako 2016. godina predstavlja period velikih promena u Vašem životu upravo to će svakako uslediti i na poslovnom planu. Vaše mogućnosti su razne, mnogi putevi se otvaraju a najznačajniji su oni koji su se otvorili ili su započeti još u toku druge polovine 2015. godine. Sve što ste započeli u navedenom periodu u toku ove godine doživećete prosperitet i ekspanziju ako naravno budete vredno i marljivo radili na svojim projektima. 2016. godina predstavlja periodu usavršavanja i mogućnost sticanja novih znanja koja ćete svakako moći da upotrebite u Vašem poslu i karijeri. Mnoge device upravo sada imaju mogućnost da se ostvare na poslovnom planu, da promene poslove koji im ne odgovaraju ili da se jednostavno zaposle. Vaše ambicije sada nisu male i što je najvažnije, ostvarive su. Zato nema spavanja, nema zabušavanja ako istinski želite da ostvarite stabilnost i sigurnost na poslovnom planu koja će Vas pratiti i u godinama koje su pred Vama. Za mnoge pripadnike ovog znaka otvara se mogućnost za početak privatnog posla, posebno u oblasti uslužnih delatnosti pa ako imate takve ambicije vreme ja krenete u njihovo osvajanje. Idealan periodu u toku 2016. godine da se započne privatni posao jeste od kraja Jula do Septembra meseca.  

Jupiter predstavlja ekspanziju i na polju ličnog usavršavanja i učenja pa je ovo godina koja donosi dobre rezultate svim studentima i učenicima rođenim u ovom znaku. Takođe ako je potrebno dodatno usavršavanje u profesionalnom smislu koje će pozitivno da utiče na Vašu karijeru a prema tome i na Vaše finansije posvetite se tome sve do Septembra. Najbolja investicija jeste ulaganje u sebe a zašto je to tako, najbolje ćete shvatiti u vremenu koje dolazi i koje će doneti mnogo pozitivnih rezultata, ali naravno, ponavljam, ako budete istrajni uporni i pokažete jaku volju i želju pod uticajem Jupitera u Vašem znaku.  

U toku prva tri meseca 2016. godine može Vas pratiti pojačana nervoza upravo zbog veoma naglašenih potreba da ostvarite određene ciljeve a pomalo postajete nestrpljivi. Morate obratiti pažnju na komunikaciju sa saradnicima, prijateljima kako zbog malo oštrijeg jezika i netaktičnosti ne bi neke ljude udaljili od sebe a zbog čega kasnije možete žaliti. Poradite na komunikaciji sa ljudima i odnosima generalno, posebno u prvom tromesečju ove godine. 

Prisustvo Saturna u polju doma i porodice svakako će zahtevati od Vas da se više angažujete na tom polju, prihvatite neke nove obaveze i odgovornosti ali Vam istovremeno pruža mogućnost da steknete neku vrstu stabilnosti i sigurnosti na tom polju Vašeg života. Tekuće probleme nemojte zanemarivati i ostavljati za kasnije već ih odmah rešavajte iz razloga što imate podršku od drugih planeta a to svakako treba da iskoristite.   

Finansijske mogućnosti su takođe veoma dobre. Ciljevi i rezultati koje ostvarujete na poslovnom planu imaće pozitivan uticaj i na polje finansija pa možete očekivati mnogo bolju situaciju nego što je to bio slučaj u prethodnoj godini. 9. Septembra kada Jupiter iz Vašeg znaka pređe u znak Vage (Vaše prirodno 2. polje horoskopa) posebno se aktivira polje Vaših finansija. Pored činjenice da ćete upravo u poslednja tri meseca 2016. godine u finansijskom smislu najviše osetiti rezultate Vašeg dosadašnjeg rada, ovo je i ujedno i odličan period za sve vrste novčanih transakcija, rešavanje dugova ako ih imate, idealan period za pozajmice i kredite.  

LJUBAV 

Kako Jupiter vlada Vašim 4. poljem, poljem porodice, odnosa, emocija on će svakako sve dok boravi u Vašem znaku staviti naglasak na sve što je predstavljeno 4. kućom. Vaše emocije i potreba da se vežete biće naglašeni u toku ove godine, imaćete izrazito jake emotivne ali i seksualne potrebe što će rezultirati i konkretnim dešavanjima na polju ljubavi. Ako se nalazite u dužoj i ozbiljnoj emotivnoj vezi upravo je ovo godina kada se možete odlučiti da vezu ozvaničite i krunišete brakom. Povezano je  polje porodice i Vaše prvo polje (Vaša ličnost) pa je upravo to razloga što osećate potrebu da svoju individualnost, svoju ličnost ispoljite upravo kroz porodicu i brak. Pomalo krizni period jeste u vreme retrogradnog Marsa kada ne treba da donosite bilo kakve značajne odluke a to je u periodu od 17.04. do 29.06. Veze koje nisu posebno kvalitetne i koje su u prošlosti pretrpele krizne momente upravo su u navedenom periodu posebno ugrožene. Veoma je važno kontrolisati nagle i nepromišljene odluke jer to može izazvati emotivnu pometnju u mesecima koji su pred Vama.  

Slobodne Device imaće više mogućnosti da započnu značajniju emotivnu vezu a posebno su naglašeni Februar i Novembar mesec. I pored mnogo poslovnih obaveza, pored svih zadatak koje ste sebi zacrtali kao cilj, nikako nemojte zapostaviti emotivni aspekt Vašeg života.  

ZDRAVLJE 

Većim delom 2016. godine pratiće Vas dobro zdravlje. Vaša vitalnost kao i imuni sistem na zavidnom su nivou pa ćete lako prevazići sve potencijalne zdravstvene opasnosti i prepreke. Oktobar i Novembar su meseci kada treba malo više pažnje da posvetite sebi i svom zdravlju. Bićete umorni, jer mnogo toga je ostalo iza Vas. Vreme ja da se malo opustite, popravite Vaši ishranu i više vremena provodite odmarajući se.  

SAVET 

Drage Device, kao što i sami vidite pred Vama je jedna veoma povoljna i aktivna godina na mnogim poljima Vašeg života. Prisustvo Jupitera u Vašem znaku treba iskoristiti na najbolji mogući način jer se on sada nalazi u Vašem znaku a njegovu ponovnu posetu možete očekivati tek za 12. godina koliko mu je potrebno da obiđe čitav zodijački krug. Od Septembra meseca njegov uticaj prelazi direktno na Vaše finansije i pred Vama će biti period od godinu dana koji će doneti sjajne mogućnosti i rezultate u materijalnom smislu. Ovo ujedno može biti i godina važnih odluka i dešavanja na ljubavnom planu. Možda je došlo vreme da se skrasite. Glavni savet za Vas jeste da se maksimalno aktivirate, iskoristite sve što Vam pozitivni planetarni uticaju pružaju i ostvarite svoje snove, želje i ambicije.  Podeli na Facebook-u

ključne reči: veliki horoskop godisnji horoskop devica