Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2016. godinu Vaga

Veliki godisnji horoskop za rodjene u znaku Vaga za 2016. godinu.

Horoskop za 2016. godinu Vaga

Godina koja je pred Vama predstavlja završetak jednog ciklusa Vašeg života, vreme kada treba da se odmorite, da sagledate situaciju u kojoj se nalazite, da odredite svoje životne prioritete i ciljeve za period koji je pred Vama ali isto tako da prekinete sve ono što Vas muči, sputava, sve ono što Vam ne prija i što Vas ometa da ispravno i srećno koračate kroz život kakav priželjkujete. Ovo možda nije godina koja će doneti nova konkretan dešavanja i promene u Vaš život, bar ne periodu do jeseni ali svakako predstavlja period koji će Vam pomoći da dublje sagledate svoju ličnost, da zavirite u dubinu svoje duše i podsvesti i da na jednom višem, duhovnom nivou sagledate svoje želje i svoje mogućnosti što će Vam svakako pomoći u ostvarenja novih ciljeva i poduhvata u novom životnom ciklusu koji Vas očekuje već od Septembra meseca ove 2016. godine. Boravak Saturna u Vašem 3. polju zahteva malo više pažnje u samoj komunikaciji i načinu razmišljanja a moguća su i određena iskušenja i potreba da se u toku ove godine balansira u odnosu sa braćom, sestrama ili neposrednom okolinom. Prvih osam meseci ove godine donose nove ideje ali još uvek ne i realizaciju istih. Sa položajem Saturna u Vašoj 3. kući upravo sada imate snagu prodornog i veoma analitičnog uma na jednom dubljem i snažnijem nivou što će Vam pomoći da sve planove i ideje koje stičete u ovom periodu dobro izanalizirate i kvalitetno se pripremite kako bi realizovali iste već od Septembra meseca kada Jupiter uđe u Vaš znak i obeleži novi ciklus u Vašem životu, početak nečeg novog, mnogo konkretnijeg i povoljnijeg perioda za Vas. Ključne reči za period do Septembra meseca, za uspešno funkcionisanje u svakodnevnom životu jesu organizacija, red i strpljenje, a već pred kraj godine možete očekivati upliv mnogo povoljnije energije u Vaš život i prvu adekvatnu nagradu za strpljenje koje ste pokazali ali i mogućnost da konačno ostvarite planove i želje koje ste tako dugo planirali i priželjkivali.   

POSAO 

Ovo je godina koja na poslovnom planu donosi jednu stabilizaciju i mogućnost da mnogo lakše funkcionišete u poslovnim poduhvatima nego što je to bio slučaj u prethodnih par godina. Naime, Saturn od ove godine nema direkta uticaj na Vaše polje rada što donosi jednu opušteniju atmosferu sa mnogo povoljnijim i lakšim mogućnostima. Ipak, prvi deo godine ne obećava neki značajniji napredak i prilike za velike promene ali kako se godina bude bližila kraju neočekivane mogućnosti za pozitivne promene i napredak u poslovnom smislu zakucaće i na Vaša vrata.  Više pažnje, odgovornosti i energije u toku ove godine moraju pokazati vage koje se bave poslovima koji su u vezi sa komunikacijama, medijima, pisanjem, administracijom, kraćim putovanjima ili bilo kojom vrstom edukacije. Biće potrebno uložiti dodatni napor, na neki način usavršiti svoje znanje ili se jednostavno suočiti sa određenim poteškoćama i promenama koje mogu uslediti u toku 2016. godine. 

Partnerstva na poslovnom planu takođe mogu odigrati značajnu ulogu u toku ove godine posebno za pripadnike zodijačkog znaka koji se bave privatnim poslom. Bilo iz lične potrebe i želje ili iz prinude ostvarićete nove kontakte i nove poslovne saradnje što će svakako doprineti pozitivnim promenama u Vaš poslovni ambijent. Sve do Septembra meseca suočavaćete se sa usponima i padovima, a glavni zadatak biće sačuvati ono što je stečeno, ono što se trenutno radi bez nekih značajnijih i većih promena u smislu napretka. Kako god bilo, pred Vama je poslovno u svakom slučaju povoljnija godina nego što je to bila 2015. pa i 2014. Novi životni ciklus koji za Vas počinje 9. Septembra donosi još povoljniju energiju u mnoge sfere Vašeg života pa tako i na polje rada i društvenog priznanja.  

Odnosi unutar porodice u toku ove godine mogu biti pomalo nestabilni i biće potrebno neprestano balansirati kako bi se sačuvali sklad i dobra atmosfera. Izbegavajte rešavanje bilo kakvim porodičnih problema ili rešavanje stambenog pitanja u periodu od Marta do kraja Jula.  

Finansije će u veliko meri okupirati Vašu pažnju jer će ovo polje u horoskopu vaga biti aktivirano od strane Marsa. Imaćete izraženu potrebu da povećate svoje prihode i mnogo vremena možete uložiti kako bi u tome i uspeli ali zbog retrogradnog kretanja Marsa kroz Vaše polje finansija uspeh neće biti adekvatan uloženim naporima i trudu. Izvesno je raspinje energije bez konkretnih ili dugoročnih rezultata a to će biti posebno izraženo u periodu - Januar i Februar kao i u toku perioda - Jun i Jul. Ovo ujedno nisu meseci kada treba da kupujete neke vredne ili skupe stvari, da ulažete novac u neke poslovne projekte, uzimate kredit ili vršite bilo kakve novčane transakcije. Već od kraja Jula možete očekivati dodatni priliv novca i postepenu stabilizaciju.   

LJUBAV 

Već dugo ste pod uticajem Urana kada je ljubavni život u pitanju, što je na neki način u suprotnosti sa Vašom prirodom i Vašim emotivnim potrebama. Velikim delom prethodne godine Uran je bio retrogradan što je svakako umanjilo prilike za emotivno ostvarenje ali konačno ovu godinu započinjete sa mnogo povoljnijim aspektima što ukazuje na činjenicu da su ostvarenja na ljubavnom planu izvesna posebno u periodu od Januara do Jula meseca. Uran će u navedenom periodu biti podržan pozitivnim aspektom od strane Saturna što svakako zahteva ličnu aktivnost i inicijativu u ljubavnom osvajanju, možda ćete morati dodatno da se potrudite kako bi ostvarili svoje želje i emocionalne potrebe ali kada dođe do realizacije istih bićete veoma srećni i zadovoljni a veza započeta u prvo polovini godine ima sjajne izglede da bude dugotrajna i veoma kvalitetna. Period koji se ipak ne savetuje za početak emotivnog odnosa i koji svakako treba da izbegavate jeste od sredine Aprila do kraja Maja. 

Zauzete vage su u toku prethodne godine morale mnogo da balansiraju kako bi sačuvali odnos u kome se nalaze. Ova godina donosi stabilizaciju a problemi su još malo izvesni u periodu od Januara do kraja Februara i u toku Jula meseca. Kraj godine i početak novog, već ranije spomenutog ciklusa, donosi i razrešenje čitave situacije u kojoj se nalazite. Naime, problemi imaju dobre izglede da se reše na ovaj ili onaj način. Povoljnija energije doprineće da se odnos stabilizuje i da nastavite da gradite Vašu emotivnu vezu ili da jednostavno prekinete ono što Vas guši i pritiska i da krenete jednim novim putem za šta Vam se otvaraju prilike u poslednja tri meseca tekuće godine.  

ZDRAVLJE 

Kada je zdravlje u pitanju tu ne smete biti lenji niti zapostaviti ovaj aspekt Vašeg života. Jupiter boravi u Vašoj 12. kući ali je pod lošim uticajem Neptuna što ukazuje na mogućnost da zdravstveni problemi postoje ali da Vi ne osećate nikakve konkretne simptome pa i ne obraćate mnogo pažnje na zdravstvenu situaciju. Rutinska redovna kontrola je od posebnog značaja, posebno u periodu od Aprila do Jula meseca. Vage koje imaju neku određenu terapiju u navedenom periodu treba da izanaliziraju uspešnost iste posebno ako do sada nisu osetili značaj pomak i dejstvo terapije. U tom slučaju trebalo bi da potražite savet i drugog lekara. Stabilizaciju svih zdravstvenih problema ako oni postoje možete očekivati od Septembra meseca.  

SAVET 

Drage vage, pred Vama je kao što i sami vidite, godina koja predstavlja završetak jednog 12 godišnjeg ciklusa i kada treba da se spremite za ulazak u novi ciklus koji će nastupiti ulaskom Jupitera 9. Septembra u Vaš znak. Ovo je početak ekspanzije na mnogim poljima Vašeg života, period novih mogućnosti i rešenja za probleme za koje trenutno ne vidite način i mogućnost da se reše. Sve do Septembra dobro isplanirajte sve što želite da uradite, da promenite u svom životu, psihički i fizički se spremite jer pred Vama je mnogo posla a sve u cilju stvaranje mnogo bolje i kvalitetnije atmosfere na svim poljima i segmentima Vašeg života. SREĆNO! Podeli na Facebook-u

ključne reči: veliki horoskop godisnji horoskop vaga