Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2016. godinu Škorpija

Veliki godisnji horoskop za rodjene u znaku Škorpija za 2016. godinu.

Horoskop za 2016. godinu Škorpija

Sam početak nove 2016. godine predstavlja jedan povoljan period za rođene u znaku Škorpije. Vaša energije je na  vrhuncu, strasti i želje su na zavidnom nivou a Vi ćete biti i više nego optimistični i sa puno elana iščekivati nove događaje u Vašem životu. Ovakvo raspoloženje pratiće Vas sve do polovine Aprila i veoma je važno da u potpunosti iskoristite prvo tromesečje nove godina jer će u periodu od Aprila do Jula Vaša energija biti u padu a samim tim i vaše prilike za značajniji uspeh znatno umanjene. Pred Vama je generalno jedna promenljiva godina u kojoj možete očekivati iznenadnu sreću i uspeh ali isto tako i neočekivani pad energije i suočavanje sa problemima koje ste dugo vremena "gurali pod tepih". Pripadnici zodijačkog znaka Škorpije najviše iskustva imaće na polju finansija. Boravak Saturna u Vašem drugom polju horoskopa nateraće Vas da se više pozabavite materijalnim pitanjima, da mnogo više pažnje posvetite tom polju jel će upravo Saturn to od Vas zahtevati, ne samo u godini koja je pred nama već i u nekom dužem vremenskom periodu. Ipak ovo može biti ključna godina kada ćete steći jedan nov pristup, zrelost i pogled na materijalni svet, kada ćete, hteli Vi to ili, ne pokazati mnogo više strpljenja i odgovornosti. Ako u tome istrajete budite sigurni da će Vas Saturn na kraju bogato nagraditi. Ipak, iskušenja su neminovna. Sa druge strane kao da osećate da se polako približava kraj jednog ciklusa u Vašem životu i polako dolazi vreme da se spremite za nešto novo. Sve do jeseni možete očekivati da će mnogi vaši napori koje ste ulagali kako na poslovnom tako i na privatnom planu konačno biti nagrađeni određenim priznanjem, društvenim položajem, boljom pozicijom. Ovo je ujedno period kada možete očekivati značajnu podršku od Vaših poznanika i prijatelja pa ako imate bilo kakve ambicije za saradnju, potrebu da Vam neko na bilo koji način pomogne, podrži Vas u idejama i planovima prijatelji će svakako biti tu. Od Septembra počinje godišnji period završetka jednog ciklusa u Vašem životu. Nastupiće vremenski period koji neće doneti mnogo novih i konkretnih dešavanja ali će svako pojačati duhovni aspekt Vaše ličnosti, omogućiti Vam da lako stičete nove ideje, da ih veoma kvalitetno razmotrite i napravite tačno definisan plan za novi ciklus u Vašem životu koji će nastupiti već sredinom 2017. godine.    

POSAO 

Poslovno ovo može biti veoma izazovna godina. Bićete u prilici da sredite svoj društveni status, da završite mnoge poslove koje ste započeli, ali će svakako biti prilika i za nešto potpuno novo što će najviše osetiti škorpije koje su trenutno poslovno neostvarene. Veoma je važno da se već na samom početku godine maksimalno aktivirate i da hrabro bez oklevanja krenete u nove poduhvate za koje ćete pored dobre i zdrave prodorne energije imati i značajnu podršku od strane partnera, ukućana ili poslovnih saradnika. Mars se kreće kroz Vaš znak sve do 5. Marta i ovo svakako nije period za odmor. Kao Vaš vladar u Vašem znaku, Mars će ispoljiti svoju ambicioznu i energičnu prirodu i to morate iskoristiti. Hrabrost i spremnost da rizikujete u navedenom periodu može doneti značajan poslovni uspeh. Od 6. Marta kada Mars uđe u Vaše drugo polje možete očekivati dodatni priliv novca ali to nažalost neće trajati dugo jer Mars vrlo brzo postaje retrogradan i opominje Vas da niste sve započete poslove priveli kraju ili izmirili sve Vaše obaveze. Sve do Jula meseca neće Vam biti lako jel se morate pozabaviti sa svim poduhvatima koje niste završili ili odlagali za kasnije bilo da se oni tiči karijere ili nekih privatnih obaveza. Oprez i istrajnost se svakako savetuju u navedenom periodu i koliko god je moguće izbegavajte da započinjete bilo šta novo (period od polovine Aprila do Jula meseca). Ovo ujedno može biti i najizazovniji i najzahtevniji periodu za sve škorpije u toku ove godine. Vaša prava škorpionska energija ponovo dolazi do izražaja u toku leta i veoma povoljne poslovne mogućnosti i prilike pratiće Vas sve do jeseni. Povoljan aspekt Urana iz Vašeg polja rada prema Saturnu ukazuje na činjenicu da bez obzira na izazove sa kojima se u toku ove godine budete suočavali imate sjajne mogućnosti da definišete svoje ciljeve i stvorite jednu sigurnost na poslovnom i društvenom planu. Ključne reči jesu istrajnost, upornost i odgovornost za šta svakako na kraju sledi adekvatna nagrada. Ako ste već duži vremenski period bez zaposlenja sjajna prilika da to promenite pružiće Vam se u prvoj dekadi nove 2016. godine.   

Kako su mnogi aspekti Vašeg života tokom ove godine obeleženi sa dosta odgovornosti to Vas neće zaobići ni na polju finansija, šta više, poseban naglasak jeste upravo na materijinim vrednostima. Ovo može biti ključna godina kada ćete shvatiti na koji način treba da se postavite prema vrednostima, a uz malo više pažnje i odgovornosti imaćete priliku da stvorite stabilnu finansijsku situaciju na duži vremenski period. U toku ove godine formiraće se aspekti koji Vas mogu dovesti u situaciju da se bavite nekim nelegalnim poslovima, novčanim transakcijama i sl. Onog trenutka kada iskušenje bude na vrhuncu pokušajte da mu odolite. Naime, boravak Saturna u Vašem polju finansija neće to tolerisati i najmanja greška koju tu napravite može Vas skupo koštati. Samo pošten, uporan i odgovoran rad doneće rezultate o kojima trenutno i ne sanjate. Prolećni deo godine može biti najizazovniji period kada su finansije u pitanju. Pored toga, neplanirani i iznenadni troškovi su veoma izvesni a kako bi izbegli nepotrebne gubitke izbegavajte ovaj period za bilo kakve novčane transakcije, značajna ulaganja, pozajmice i slično.  

LJUBAV 

Škorpije su inače poznate po strasti koju prirodno poseduju, jakoj požudi i snažnim ljubavnim afinitetima. Ovo će posebno biti izraženo sve dok Mars periodično bude boravio u Vašem znaku sve do Jula meseca. Ako ste slobodni nova poznanstva su na pomolu a u čemu značajnu ulogu mogu odigrati Vaši prijatelji. Vaše strasti su veoma naglašene pa se lako može dogoditi da i nepromišljeno uđete u neki odnos samo da bi zadovoljili svoje trenutne potrebe posebno u prva tri meseca ove godine. Vrlo brzo već u toku Aprila i Maja možete shvatiti da to nije ono što je Vama potrebno a posledica takvog osećanja jeste pad Vaše energije i preispitivanje sebe i svog emotivnog života. Već duži vremenski period osećate prisustvo Neptuna u Vašem polju ljubavi pa često kao da niste sigurni u svoje osećanja koja se iz dana u dan menjaju i naprosto Vas zbunjuju. Period od sredine Aprila do polovine Jula može u Vaš život vratiti jednu osobu iz prošlosti i ponovo probuditi Vaša osećanja ako su ona uopšte i nestala. Poznato je da škorpije kada nešto prekinu, teško se ponovo vraćaju na to isto ali prosto ćete osetiti potrebu da sebi pružite još jednu šansu. Promenljiva situacija očekuje Vas  na ovom polju života kada ni sami nećete biti sigurni šta je ono što zaista istinski želite i šta je ono što može zadovoljiti sve Vaše emocionalne i ljubavne potrebe. Periodi koji su ipak povoljniji u toku ove godine i koji otvaraju mogućnost za neko dublje i trajnije emotivno ostvarenje su Mart, Maj, Septembra i Oktobar.  

Ako ste zauzeti, prvih 6 meseci mogu biti pomalo kritični za Vašu vezu. Velike strasti koje osećate istovremeno će se pretvarati u ogromnu požudu i strast a već u sledećem trenutku u žustre rasprave i svađe. Veoma je važno da pokušate da kontrolišete snažne emocije jer Vaš partner neće najbolje razumeti iznenadne promene Vašeg raspoloženja što može veoma negativno uticati na Vaš dalji odnos. Druga polovina godine je mnogo stabilnija a sam kraj godine, period Novembar - Decembar doneće jasnu sliku o Vašim željama i planovima za zajedničku budućnost.  

ZDRAVLJE 

Napetost i nervoza koju možete osećati u toku ove godine može ostaviti trag i na Vaše zdravstveno stanje. Bićete prinuđeni a i sami ćete osećati potrebu da se maksimalno aktivirate i mnogo radite što će svakako uticati na Vaš imuni sistem. Najosetljiviji su pripadnici ovog znaka koji već imaju hronični zdravstveni problem. U toku perioda Januar – Mart kao i u toku Jula izvesne su upale, infekcije a obratite pažnju i na fizičke povrede. Veoma je važno da naučite da kontrolišete i kanališete erupcije Vaših emocija posebno kada se ljutite a što će biti posebno izraženo u prvoj polovini godine. 

SAVET 

Drage Škorpije, kao što vidite pred Vama je godina sa dosta izazova na mnogim poljima Vašeg života. Godina koja će Vam doneti nova iskustva a koja ćete svakako moći da iskoristite u godinama koje su pred Vama. Ključne reči koje su se neprestano preplitale kroz analizu Vašeg horoskopa jesu odgovornost, istrajnost i jedan novi pristup posebno finansijskoj sferi života. Iskoristite sav potencijal koji kao jedan škorpija posedujete, suočite se sa svim izazovima i što je najvažnije budite pošteni jel ćete samo na taj način izaći kao pobednik, ponosi na sve što ste ostvarili i prevazišli u toku 2016. godine.  

  Podeli na Facebook-u

ključne reči: veliki horoskop godisnji horoskop skorpija