Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2016. godinu Strelac

Veliki godisnji horoskop za rodjene u znaku Strelac za 2016. godinu.

Horoskop za 2016. godinu Strelac

Glavni zadatak u toku 2016. godine za sve pripadnike zodijačkog znaka strelca jeste naučiti biti dobar domaćin. Sigurno se pitate kako i kome biti dobar domaćin? Naravno, Vašem gostu koji je  u znak strelca uplovio tokom 2015. godine i tu će ostati sve do kraja 2017. "Svakog gosta tri dana dosta" ali očigledno je da za Saturn to ne važi. On ja zacrtao svoje ciljeve, doneo jednu novu energiju u Vaš život, odlučio da Vas mnogo toga nauči, da Vas dovede u red i sve dok svoje ciljeve ne ispunio on će ostati u Vašem sazvežđu svakim danom zahtevajući sve više a Vama ne preostaje ništa drugo već da ga prihvatite takvog kakav jeste, da mu služite, ugađate i pažljivo slušate sve njegove lekcije. Saturn je zahtevan, strog i pravičan ali kada se ispoštuju svi njegovi principi i zahtevi on ume veoma bogato da nagradi. Samo u tom slučaju dodeliće Vam nagradu koja će Vaš život, na duže staze, učiniti lepšim i kvalitetnijim. A da bi se to postiglo potreban je odgovoran i uporan rad a najviše rad na sebi. Upravo iz tih razloga, dragi  strelčevi, prihvatite sve izazove, sve zadatke i sve lekcije koje Vam boravak Saturna u Vašem znaku donosi. Neće Vam biti lako. Pred Vama je godina odgovornosti sa dosta odricanja, marljivog rada, učenja i usavršavanja... Vaši rezultati neće uvek biti u skladu sa uloženim vremenom i energijom. Samo kroz pošten i pravedan pristup životu Vaši rezultati i nagrada dolaziće polako ali sigurno. Možda će Vam u nekim trenucima nedostajati optimizma koji kao rođeni u znaku strelca sigurno posedujete ali Vi ste inteligentan znak i vrlo brzo ćete shvatiti suštinu i zadatke koje Saturn postavlja pred Vas. Vaš vladar, Jupiter, svoje mesto je u toku ove godine, sve do Septembra meseca pronašao u 10. prirodnoj kući što svakako pojačava Vaše lične ambicije i želju da ostvarite određeni poslovni i društveni uspeh tokom 2016. godine. Veoma je važno da ne rasipate sopstvenu energiju već da se usredsredite samo na one najvažnije ciljeve i uz adekvatnu primenu Saturnove energije krenete u osvajanje istih. To u prevodu znači, bez preterane žurbe, polako, isplanirano i postepeno. Ni jedan stepenik ne smete ovoga puta preskočiti, a kako se ova godina bude bližila kraju sve jasnije ćete videti koji je onaj pravi put kojim treba da nastavite da koračate u vremenu koje je pred Vama a koje će Vam doneti sigurnost i stabilnost u daljem životu. 

POSAO 

Poslovno, sve do jeseni ovo je veoma značajna godina za rođene u znaku strelca. Ne samo da je Vaš vladar Jupiter u polju karijere, već je sva njegova potreba i želja da se širi i napravi značajnu ekspanziju usmerena upravo na tu sferu Vašeg života. Svakako imajte u vidu da će njegov uticaj i energija kao i potreba da se velikom brzinom širi i ostvari svoje ciljeve biti sputani od strane Saturna ali to ujedno znači da će svi rezultati koje budete ostvarili u toku ove godine biti dugoročni i veoma kvalitetni a koje ćete veoma uspešno moći da nadograđujete u godinama koje su pred Vama. Ne smete dozvoliti da Vam povremeni pad energije koji budete osećali tokom ove godine umanji prilike, da kod prvog problema ili poteškoće odustanete. To i jeste lekcija koju sada učite. Zamislite onaj osećaj kada posle mnogo teških iskušenja i napornog rada na kraju stanete na tron kao pobednik. Jedno predivno osećanje koje sebi sada možete priuštiti. Prve značajnije rezultate Vašeg rada možete očekivati u toku poslednja tri meseca ove godine. Možda Vam ovaj period  sada zvuči mnogo daleko imajući u vidu šta Vas sve do tada očekuje ali ne brinite. Rezultati koji tada mogu uslediti nadoknadiće sav periodu koji je iza Vas i u kome su možda izostali konkretni i opipljivi rezultati. Boravak Jupiter u polju karijere može biti ključan za Vaš uspeh a njegovu novu posetu i uticaj na tu sferu života možete očekivati tek kroz 12 godina. Zato je veoma važno da spremni započnete novu godinu i posvetite se svojim ključnim ciljevima kako bi svoju energiju upotrebili na najbolji i najkonstruktivniji mogući način.  

U toku Marta, Aprila i Maja Mars će boraviti u Vašem znaku što će podstaći Vašu energiju i inicijativu a posebno je značaja Maj mesec. Upravo je to period kada možete započeti neke projekte koje ste dobro isplanirali, započeti novu saradnju, pokazati ličnu inicijativu. Ipak, od sredine Aprila kada Mars postaje retrogradan obratite pažnju na komunikacije sa ljudima posebno na poslu a lako se može dogoditi da postane destruktivni zbog nervoze koju ćete u ovom periodu osećati. I ovde je od ključnog značaja Vaše strpljenje, a da bi ga u periodu retrogradno Marsa i pokazali morate se baš istinski potruditi. Novi nalet pozitivne energije očekuje Vas takođe u Avgustu i Septembru što predstavlja ključan period za Vaš poslovni i društveni uspeh tokom ove godine.  

Finansije tokom 2016. i dalje će biti pomalo nestabilne ali kako vreme bude odmicao i kako se godina bude bližila kraju Vi ćete svakako osetiti stabilizaciju. Prvo tromesečje 2016. godine donosi određeni priliv novca kome se sada i ne ne nadate ali morate biti oprezni jer postoji tendencija da već krajem proleća taj novac ode na sasvim pogrešnu stranu ili da ga jednostavno potrošite a da ni sami ne znate gde. Kako su promišljenost i dobro planiranje ključ uspeha u toku ove godine, isto se odnosi i na sve materijalne vrednosti. Generalno ovo je godina kada ne treba da budete vođeni sticanjem dobara već da napravite dobre i kvalitetne poslovne poduhvate koji će u nekom narednom periodu doneti dobre rezultate i na finansijskom planu.   

LJUBAV 

Kada je ljubavni život u pitanju ovo može biti veoma značajna godina za mnoge pripadnike zodijačkog znaka strelca. Prva polovina godine u Vama budi želju da se ostvarite u jednoj stabilnoj i kvalitetnoj ljubavnoj vezi a veza započeta u ovom vremenskom periodu zaista ima sjajne izglede da bude veoma kvalitetna i dugotrajna. Postoji mogućnost da upoznate osobu sa kojom delite slične životne stavove, osobu koja će doneti jednu stabilnost u Vaš život, gde je svoje prste opet umešao i Saturn. Upravo zbog odgovornosti koju sada pokazujete i snažnoj potrebi da napravite jedan red u Vašem životu prava ljubav će zakucati i na Vaša vrata. Ovakve prilike mogu biti umanjene za strelčeve koji još uvek imaju neraščišćene odnose iz prošlosti i koje im jednostavno ne dozvoljavaju da krenu dalje, sve dok situacija na tom polju ne bude čista. Ako pripadate ovoj grupu strelčeva, iskoristite ovaj period da rešite sami sa sobom u kom pravcu želite dalje da krenete. Da li se vraćate staroj ljubavi ili ćete ipak prekinuti svaki odnos i svojim putem nastaviti dalje. Planetarni aspekti ipak aludiraju na prekid tako nedefinisanog odnosa a posebno naglašen period da se čitava situacija konačno reši jeste od polovine Aprila do kraja Juna. Ključno za većinu strelčeva na ljubavnom planu jeste mogućnost početka duge i kvalitetne veze posebno u prvoj polovini 2016. godine. 

Zauzeti imaju priliku da promene sve ono što ih koči i sputava i što jednostavno ne utiče povoljno na kvalitet veze. Vaša potreba za slobodom u neku ruku će biti umanjena što će veoma prijati Vašem partneru posebno ako je rođen u nekom od vodenih znakova (Rak, Škorpija ili Ribe). Ako se nalazite u dužoj emotivnoj vezi ovo je godina kada se možete odlučiti da konačno ozvaničite Vašu vezu.  

ZDRAVLJE 

Možda Vam je već dosadilo da čitate reč odgovornost ali to je ključna reč koja prati Saturn a on trenutno igra važnu ulogu u Vašem životu. Kako odgovornost morate pronaći na poljima Vašeg života, tako ne smete zapostaviti ni odgovornost prema sebi i svom zdravlju. Sticanje dobrih  navika veoma je važno za očuvanje Vašeg zdravlja. Tokom ove godine do izražaja mogu doći hronične bolesti, posebnu pažnju morate obratiti na kosti i kožu a zubar mora postati Vaš prijatelj kojeg morate redovno posećivati tokom čitave godine. Ako imate problem sa telesnom težinom, ova godina predstavlja odličnu priliku da se rešite tog problema.  

SAVET 

Ovo može biti veoma značajna godina za mnoge pripadnike zodijačkog znaka strelca. I sami ste već osetili uticaj Saturna u Vašem znaku i ako njegovu energiju prihvatite na pravi način nemojte da brinete. 2016. godina pruža Vam mogućnost da uz marljiv rad napravite značajne promene u Vašem životu, da utabate put kojim ćete koračati kroz budućnost. Glavni savet jeste da se naoružate sa dovoljno strpljenja, da budete uporni i što je najvažnije da jasno već sada definišete svoje ciljeve i čvrsto se držite istih. Promenljivost karakteristična za Vaš znak u toku naredne dve godine nije dozvoljena. Ovo jeste period prilagođavanja i učenja ali istovremeno i period pozitivne transformacije Vaše ličnosti. Dragi strelčevi sretna Vam Nova 2016. godina.   Podeli na Facebook-u

ključne reči: veliki horoskop godisnji horoskop strelac