Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2016. godinu Jarac

Veliki godisnji horoskop za rodjene u znaku Jarac za 2016. godinu.

Horoskop za 2016. godinu Jarac

Još u toku godine koja je iza nas vladar Vašeg znaka Saturn ušao je u Vašu 12. kuću što ne nagoveštava posebno uspešnu ili na bilo koji način značajnu godinu u Vašem životu. Promenljivo raspoloženje, promenljive emocije, usponi i padovi su ono sa čim se morate suočiti u toku 2016. godine. Emocije koje inače nisu glavna karakteristika Vašeg znaka u ovom periodu dolaze do izražaja što zapravo i stvara određenu konfuziju u Vašoj glavi, pomalo se gubi Vaš racionalni um a emocije i srce preuzimaju vodeću ulogu. Ako to na vreme prihvatite i suočite se sa činjenicom da ovo nije godina za važne životne odluke, odluke koje bi znatno menjale tok i kvalitet Vašeg svakodnevnog života nećete imati većih poteškoća koje bi mogle da poremete dosadašnji tok Vašeg života. Sa druge strane položaja Juputera u 9. kući ukazuje na dobre mogućnosti za duhovni i intelektualni razvoj pa ovo može biti jedna od uspešnijih godina za jarčeve koji su posvećeni nekom duhovnom, višem cilju, kao i za  jarčeve koji se na bilo koji način usavršavaju, uče, pohađaju fakultet. Ako planirate da upravo u toku 2016. godine upišete određeni fakultet, kurs ili bili koji drugi vid edukacije možete očekivati mnogo uspeha. 2016. godina pruža mogućnost da dublje spoznate sebe, svoje potencijale, da stičete nove ideje koje u nekom narednom periodu možete mnogo lakše realizovati i sprovesti u nešto realno i opipljivo što i jeste Vaša osnova želja i potreba. I pored činjenice da će Saturn boraviti u Vašoj 12. kući sve do kraja 2017. godine već od Septembra ove 2016. kada Jupiter uđe u Vaše 10. polje polako se vraća Vaša prava energija i priroda Vaše ličnosti a karijera kao i poslovni uspesi ponovo dolaze u prvi plan. Prvih devet meseci iskoristite da se malo odmorite, nemojte da pokrećete bilo kakve mukotrpne i dugotrajne procese, projekte niti bilo šta što zahteva veliku količinu uložene energije. Period za tako nešto nastupiće od jeseni a do tada obnovite i  napunite Vaše baterije. 

POSAO 

Kao što je u početnoj analizi Vaših predispozicija za 2016. godinu već rečeno prvih 9. mesece neće doneti značajnija dešavanja na poslovnom planu. Sačuvate i održavajte ono što trenutno imate, radite onoliko koliko je potrebno bez većih fizičkih napora i iscrpljivanja jer to ovoga puta neće doneti neke značajnije rezultate u ovom periodu a Vi ste upravo sada osetljivi i lako se možete dovesti do stadijuma iznemoglosti bez da ste ostvarili konkretne i opipljive rezultate. Najkonstruktivnije uložena energija u prvom delu godine jeste u sferu učenja i usavršavanja. Možda imate ambicija da u nekom narednom periodu započnete neki novi poslovni projekat ili jednostavno promenite posao koji trenutno radite a za to Vam je potrebna dodatna edukacija i usavršavanje? Upravo je periodu do Septembra i više nego povoljan de se posvetite tome i na taj način stvorite jak i siguran temelj za sve ono što Vas čeka u periodu koji dolazi.

Sa druge strane jarčevi koji se bave intelektualnim radom, naučnici, profesori ili ono koji rade u institucijama zatvorenog tipa ako što su bolnice, dom zdravlja, starački domovi, socijalne ustanove mogu očekivati veoma značajne poslovne rezultate već u prvoj polovini tekuće godine a povoljne okolnosti očekuju Vas i u toku naredne 2017. Za sve ostale važi savet da se naoružaju sa strpljenjem, koje svakako kao rođeni u ovom znaku imate i da sačuvate svoju snagu i energiju za jesenji period godine, kada će se i u Vašem životu pojaviti nove poslovne mogućnosti i povoljan razvoj situacije na polju karijere. Jarčevi koji trenutno ne rade neće imati značajnije prilike u prvoj polovini godine, teško će pronaći kvalitetan posao koji može u svim segmentima zadovoljiti Vaše potrebe ali i Vas uz ličnu aktivnost očekuju prijatna iznenađenja u toku poslednje tri meseca 2016. godine.   

Kada je finansijski aspekt u pitanju na početku godine, u toku prva četiri meseca očekuju Vas prijatna iznenađenja. Ovo nije rezultat Vaših trenutnih aktivnosti već je odraz nečega što ste radili u prethodnom periodu i što će konačno doneti konkretne finansijske rezultate. Mart mesec je veoma povoljan za razne novčane transakcije, potraživanje dugovanja koja sada uspešno možete naplatiti. U periodu od Marta pa sve do kraja Jula izbegavajte ulaganje bilo kakvih novčanih sredstava u poslovne poduhvate jer ovo nije period koji garantuje uspeh i isplativost uloženih sredstava. Ulaganje novca se savetuje u dom i porodicu. Idealan period za renoviranje, sređivanje doma a za mnoge pripadnike zodijačkog znaka jarca i mogućnost rešenja stambenog pitanja. Generalno u periodu do Septembra posvetite se Vama dragim osobama porodici, ukućanima, domu.  

LJUBAV 

Nemogućnost da realno sagledate neke u situacije u kojim se nađete u toku ove godine neće pozitivno uticati i na Vaše emocije. I pored toga što Vam se retko dešava da ne znate šta želite ili kuda da krenete upravo će Vas takve okolnosti pratiti na ljubavnom planu posebno ako ste i dalje bez partnera. 2016. godina slobodnim jarčevima ne donosi ništa spektakularno niti značajno na ovom polju života. Izuzetak je moguć kod pripadnika ovog znaka koji u svom ličnom horoskopu imaju značajnije ljubavne aspekte što će svakako doprineti određenim ljubavnim dešavanjima. Generalno svaki novi odnos koji započnete u toku ove godine neće imati tendenciju da se pretvori u nešto trajno i ozbiljno a Vi ćete svo vreme osećati jednu nesigurnost u iščekivanju još jednog emotivnog razočarenja. Ako ipak sagledamo malo detaljnije čitavu godinu koja je pred Vama, svakako možemo odrediti određene periodu koji nude koliko toliko dobre prilike a to je u periodu od druge polovine Januara do kraja Februara kao i u periodu Novembar – Decembar. Poznanstva koja ostvarite u ovom periodu mogu biti veoma značajna za Vas pa i ako se emotivni odnos ne ostvari odmah, ne očajavajte. Gradite ovo poznanstvo a vreme koje bude pred Vama i mnogo povoljniji periodi učiniće da ovo poznanstvo preraste u nešto trajnije što će Vam doneti emotivnu zadovoljstvo i sreću. Ključna reč je da ne požurujete ulazak u emotivni odnos što ćete i sami lako osetiti s obzirom na stepen sigurnosti koji osećate u prisustvu dotične osobe. Ono sa čime se takođe možete suočiti tokom ove godine jesu zabranjene ili  nemoguće ljubavi. Moguće su ljubavne afere za zauzetim osobama ili da se jednostavno zaljubite u osobu koja iz nekog razloga ne može biti Vaša.  

Zauzeti jarčevi u globalu bez značajnijih promena. Vaš emotivni odnos će ići jednim svojim prirodnim tokom. Jedan savet za dodatni oprez za one pripadnike ovog znaka koji iz nekog razloga osećaju nezadovoljstvo u svom emotivnom odnosu ili čija veza nije baš stabilna, jeste u periodu od kraja Maja do kraja Juna. Ovo može biti veoma izazovan period za Vas pa ako ne budete dovoljno obazrivi i ako dozvolite da trenutno osećanje ljutnje utiče na Vašu vezu raskid je veoma izvestan.  

ZDRAVLJE 

Nervoza i nedostatak energije je ono što će Vas pratiti tokom čitave ove godine. Svaki slobodan trenutak iskoristite za boravak u prirodi, za meditaciju a takođe i alternativna medicina Vam može mnogo pomoću i godini koja je pred Vama. Ono što je veoma važno jeste da svaki zdravstveni problem shvatite ozbiljno i posetite svog lekara a i rutinski zdravstveni pregledi u toku ove godine su od velikog značaja.  

SAVET 

Dragi jarčevi, kao što vidite pred Vama nije godina iz snova, godina koju bi svako od nas poželeo. Ipak, ako se posvetite pravim stvarima, svemu onome što je navedeno u ovoj Vašoj godišnjoj analizi lako možete pronaći svoje sreću i na najbolji mogući način iskoristiti ovu godinu kako bi se spremili za period koji je pred Vama. Rad na sebi ume biti veoma zahtevan ali isto tako i veoma koristan a sve što uložite u sebe u toku ove godine, nikada i niko Vam neće moći oduzeti a to će ujedno biti Vaše glavno oružje za sve poduhvate koji Vas očekuju u godinama koji su pred Vama. Odmorite se malo, posvetite se Vama dragim osobama a već pred kraj leta i na početku jeseni zasučite rukave i krenite u nove radne pobede i osvajanja. SREĆNO! Podeli na Facebook-u

ključne reči: veliki horoskop godisnji horoskop jarac