Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 ovan

Predstavljamo vam godisnji horoskop za Ovna, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 ovan

Posao:

Godina će za pripadnike znaka ovna početi uzbudljivo. Retrogradni Jupiter će mnogima već u Januaru pružiti priliku da realizuju ideju iz prošlosti i maštu pretvore u realnost. Za sve davno stvorene planove optimalna je druga polovina meseca i početak Februara. Ako pak po prvi put pokrećete neko pitanje to morate učiniti pre treće nedelje Januara jer vas u suprotnom čeka odložena realizacija. Prolećnni period je nesumnjivo strašno pozitivan za vas i izvesno je da ćete biti poneseni jakim udarom energije koja će vas terati na pokretanje. Proleće predstavlja kratki i slatki period da ideje realizujete bez mnogo poteškoća ali i sa dugoročno dobrim posledicama.

Ko reskira, obično profitira – ali takve impulse najbolje je realizovati u prvoj polovini godine jer (posebno za one rođene u prvoj nedelji Ovna) komplikacije nastaju pred sam kraj letnjeg perioda i preteće da vaše strpljenje dovedu do ivice. Ovo nikako nije oštar period koji može da se poredi sa težinom koju ste izneli pre nekoliko godina ali prvi put posle par godina testira vaše strpljenje.

Zbog problematičnih pozicija Urana i Plutona oštro savetujemo rođenima u znaku Ovna da se drže dalje od ilegalnih radnji i mogućnosti za sticanje brzog novca na ivici zakona. Rad će se isplatiti ali vi, pre svega, morate istrajati.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Ljubav:

Emotivno, godina počinje nešto smirenije. Pored mogućnosti za obnavljanje starih kontakata Januar sa sobom nosi i probleme u sporazumevanju kao i za vas atipični manjak fokusa. Ovnovi koji su prošli prvi Saturnov povratak (dakle stariji od 29 godina) ozbiljno će razmatrati sve prilike da stanu na ludi kamen i daju svom životu novu svrhu.

Emotivna ozbiljnost neće umanjiti vašu spremnost da sve stavite na crtu zbog prave ljubavi. Ako je intenzitet tu, praktičnosti možete dozvoliti da vam umakne, bar dok ne stigne kraj leta. Avanturistički život i emotivna vezanost nisu sinonimi stoga ćete polovinom godine morati da prioritizujete svoje potrebe. Za vas je sve ostvarljivo, ako ste zaista rešeni ali morate se paziti da vas kockarski duh ne izneveri i propustite priliku da izgradite nešto stabilno sa osobom koja dolazi jednom u životu. Neke avanture vredi propustiti!

Vreme je da se preispitate. Vrlo često niste u stanju da partnera istinski saslušate već kultivišete protivničku iliti takmičarsku atmosferu u odnosu. Za one koji ne uspeju da promene način kojime komuniciraju zadnje tromesečje godine može predstavljati negativno iznenađenje i može im se o glavu obiti manjak spremnosti na kompromis.

Pred vama je godina u kojoj možete i morate praviti džinovske korake i koračati u susret svemu onome što vas može usrećiti. Vaša incijativa je nepohodna bar koliko i racionalni pristup svim životnim pitanjima. Priorieti će biti na ispitu a vi nećete imati ni vremena ni potrebe da pogrešite.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Zdravlje:

Kao i uvek, vaša slaba tačka je glava. Oprezno u svim fizičkim poslovima . Aktivni život je izuzetno važan za vaše mentalno zdravlje i pretstavlja najbolji kanal da se lišite sumnji u sebe i ponovo izgradite samopouzdanje u najtežim trenutcima.


Podeli na Facebook-u