Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 bik

Predstavljamo vam godisnji horoskop za Bika, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 bik

Posao:

Spremni ste da izazove prošlosti ostavite iza vas. Osećate se kao da ste zaslužili više od pukog tračka stabilnosti koji je izostao iz vašeg života u zadnje dve i po godine. Bićete suočeni sa sve ili ništa situacijom. Oni koji nemaju posao ili neće moći ništa da nađu ili će istovremeno imati viće prilika. U ovim situacijama je najbitnijeizabrati opciju koja vam obećava dugoročni prosperitet. Bićete pod iskušenjem da razmotrite status nekretnine koja predstavlja vaše nasleđe na neki način. Sa eventualnom kupo prodajom možete pokušati ali bi bilo optimalno da sačekate drugu polovinu godine.

Samopouzdani ste i asertivni u komunikaciji. Problemi perioda koji ostavljate iza sebe učinili su vas tihom ali upornom individuoom. Znate šta želite i kuda vodi put do realizacije. To ne umanjuje neophodni trud ali samouverenost defeinitivno odmanjuje eventualne teskobe. Ako još uvek muku mučite sa problemima nastalim u odlazećoj godini razrešenje i navedeno blagostanje možete očekivati od Septembra meseca. Najbitnije je da imate strpljenja i niste uplašeni od količine truda koju vaš posao zahteva.

Druga polovina godine definitivno će doneti još veće rasterećenje i napokon ćete moći da odahnete i ubirate plodove minulog rada. Sposobnost da se dobro postavite u poslovnom setingu posedujete, može se reći čak i da istom vladate. Zadnje tromesečje nudi priliku da realizujete dugo stvarane planove.

Nemojte biti skeptični kada je reč o trenutnom uspehu. Uverenje da ne treba ceniti ništa do čega se lako stiže jer nije dugotrajno čini suštinu onoga što kod sebe morate promeniti. Biti realan ne znači biti negativan i tražiti trenutke propasti. Ako ste pozitivni i dajete sve od sebe svaki trenutak predstavlja moment u kome možete sve promeniti i prekrenuti sreću.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Ljubav:

Prvo tromesečje 2015. godine može vam doneti novi zanos! Bilo da ste u vezi ili slobodni, doćiće do rasplamsavanja osećanja . Fokus će definitivno biti na ispunjenju emotivnih potreba kao i realizacija skrivenih strasti ili neočekivanih simpatija. Univerzum će na vaš put postaviti neočekivane pojedince čija životna priča može i da vas motiviše i da vas inspiriše na nove pokrete i ciljanje na zvezde.

Vaš vladar Venera, kao da ne može da dočeka da se liši svakog uticaja Saturna i vrati vas na hedonističke principe života koje ste u prošlosti forsirali. Dobra hrana, strast i emotivno ispunjenje temelj su vašeg življenja. Život bez emocija za vas nije vredan i izvesno je da ćete vođeni ovim principom upoznati novu ljubav. Za one zainteresovane za obnovu starih odnosa postoje limitirane prilike. Ovakvi potencijali biće naglašeni samo kroz sam kraj Januara do početka Februara i kratak period u toku leta. Možda odista trebate okrenuti novi list i vaše stabilne simpatije uputiti ka meti vrednoj svake trunke vaše pažnje.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Zdravlje:

Hroničan manjak energije najbolje je nadomestiti umetničkom stimulacijom. Vama ne prija sportska aktivnost (uglavnom) stoga je najbolje naći druge kanale da ispoljite potisnute frustracije.


Podeli na Facebook-u