Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 blizanci

Predstavljamo vam godisnji horoskop za Blizance, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 blizanci

Posao:

Pred vama je pozitivna godina za koncentraciju na nova saznanja. Vaš vrcav intelekt usmerite na nove mentalne zadatke i bićete višestruko nagrađeni. Ako se premišljate o povratku na studije ili sticanju neke diplome do koje vam je ostalo samo par ispita, ovo je idealni period. Što se posla tiče, više pripadnika znaka Blizanaca biće suočeni sa zahtevima za profesionalnim usavršavanjem. Ove godine nećete zaobići seminare i časove fokusrane na usavršavanje svog posla. No, ako sitničarenje i motivaciju profitnom marginom ne zamenite nečim na šta možete biti ponosni – čeka vas poslovni krah.

Kroz drugo tromesečje 2015. godine možete imati iluziju olakšanja. Izazovni periodi za vas tek dolaze stoga preispitajte sistem vrednosti i postarajte se da ljude u svom životu cenite onoliko koliko zaslužuju. Spremite se za budućnost, stara uverenja i floskule više nisu relevantne. Saturn u toku 2015 paradira prvom dekadom Strelca što će na vašu stazu baciti mnoga otežanja ali se i postarati da sve što ostane, zaslužuje da bude tu i da ste istog vredni.

Vreme za naplatu svakako neće osujetiti sve. Nesebični, velikodušni pojedinci moćiće da se pohvale novim visinama jer, za razliku od drugih planeta, poboljšanja donesena od strane Saturna nikada nisu privremena niti beznačajna. Što ste svesniji budućnosti, bolje ćete biti pripremljeni za istu. Nametanje finansijske discipline sebi nije moguće bez odricanja od luksuza za kojima vi čeznete ali je neophodno zlo. Sreću u novčanim pitanjima i luft u odricanjima moćiće da priušte samo oni rođeni u poslednjoj nedelji Blizanaca ali i njima toplo preporučujemo oprez i vredan rad lišen prečica i sumnjivih papiroloških poslovanja.

Ljubav:

Emotivni odnosi samo će naglasiti komunikacijske blokade prisutne u postojećim vezama. Ako ste u vezi sa nekim koga istinski ne cenite zbog ljudskih vrednosti, emotivna strana će patiti i može doći do nepremostivog raskola. Morate se spremiti na kompromise jer samoživost neće više moći da se toleriše u emotivnom odnosu i oni koji imaju emotivnog partnera mogu biti ostavljeni.

Prvo tromesečje će u vaš romantični život uneti određenu dozu konfuzije. Morate se postarati da ništa ne bude “izgubljeno u prevodu”. Ako mislite da vas neko nije razumeo, ili da vas nije dobro razumeo – odmah razjasnite ili na drugi način jasno stavite do znanja svoje namere jer u suprotnom možete da se zateknete u masi čudnih situacija koje će vaš nervni sistem preplaviti anksioznošću.

Ukoliko ste nezadovoljni u emotivnoj vezi, otpori i tenzije će samo rasti. Iako i loše izgrađeni odnosi mogu da se provuku bar do Septembra, možda bi bilo optimalno da razmislite o prolećnom raščišćavanju jer definitivno frustracije nisu fokusirane samo na jednu situaciju već je to ceo šablon ponašanja koji vas muči.

Senzualni blizanci vole neznost iako ne vole to da pokazuju. Dugi zagrljaj planetarnih uticaja ostaviće blizance željne nežnosti i pažnje partnera.

Zdravlje:

Sistem uho –grlo –nos će biti naglašeno osetljiv stoga poštedite svoje glasne žice nepotrebnog stresa i komunicirajte asertivno bez primesa sardoničnosti. Zlobna podrugljivost nikada nikome nije prijala.


Podeli na Facebook-u