Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 rak

Predstavljamo vam godisnji horoskop za Raka, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 rak

Posao:

Novine stižu u vidu ponude da startujete sopstveni biznis. Ako je to i najmanja realna mogućnost nemojte oklevati jer za nekoliko beznačajnih meseci možete učiniti čuda sa svoj status. Svaki posao je u današnjoj ekonomiji neizvestan što samo po sebi čini vaše inicijative toliko vrednijim. Iako vaš rad ima cenu, morate pristati na neke kompromise u prvoj polovini godine, naročito ako niste spremni na gorepomenute krupne korake.

Monetarno vam je drago što se poslovno od vas traži sve više i više. Razlika u novcu biće osetna. Izbegavajte krupne investicije kroz mesec Septembar već se fokusirajte na staromodne oblike štednje ili investicije sa minimalnim rizikom ali i minimalnim dobitkom. U tom periodu neće biti magičnih rešenja gotovo ni za koga.

Lične anksioznosti vezane za posao najlakše ćete rešiti ako se fokusirate na kristalisanje vizije distantne budućnosti. Gde vidite sebe za 5 godina? A za 10? Šta je to što vas iznad svega čini srećnim. Nesigurne ekonomske okolnosti za vas mogu samo naglasiti intrinzičke vrednosti rada i nezamenljive sreće koju ispunjenje pravcem donosi.

Vreme je da pogledate putokaze i odaberete donekle poznati pravac. Tada slobodno zažmurite i koračajte samopouzdano, jer put do cilja vam je više nego poznat. Ako želite da nešto bude urađeno – zasukajte rukave i preuznite inicijativu.

Ljubav:

Emotivno ćete se, po običaju, najbolje snalaziti u situacijama u kojima je naglašena vaša osećajnost i emotivna lojalnost. Morate izraziti najistančaniju stranu svoje ličnosti ne bi li svoju egzistenciju učinili autentičnijom, oslobođenijom i privlačnijom. Put do prihvaćenosti vodi preko prihvatanja sebe samih.

Slobodni rakovi mogu očekivati upoznavanje sa novom osobom pred kraj zimskog perioda no novonastali odnos neće biti stabilan, najverovatnije, do sredine leta. Odnos će biti prepun izazova ali ne smete tome dozvoliti da ugrozi vaš entuzijazam i čar življenja.

Što se tiče onih u dužim vezama ili braku, uglavnom će biti preplavljeni sumnjama dapartner ima manje osećanja od njih samih. Nemojte lično shvatati trenutke u kojima rutina ponese partnera da zaboravi da vam poklanja pažnju kao u fazi udvaranja. Iscrpno je uvek biti odrasla osoba. Upravo ovo će vas navesti da čeznete za minulim vremenima opuštajuće zabave, laskanja i flerta. Probudite partnera iz zimskog sna i trud će vam se višestruko isplatiti.

Zdravlje:

Zdravstveno stanje će vam dosta fluktirati u nadolazećoj godini. Započećete 2015 žaleći se na neke išijalgije, upale nerava ili probleme sa kičmom. Ako se odlučite da zanemarite tradicionalnu medicinu, idealno bi bilo da krenete na jogu i pored fleksibilnosti tela steknete i fleksibilnost stavova jer je upravo rigidnost uzrok najvećeg dela vaših psihosomatskih problema.

Psihosomatski problemi nisu fatalni ali svakako nisu zanemarljivi stoga vam od sveg srca preporučujemo da nađete mehanizme u sebi koji proizvode grčenje i da problem rešite na psihičkom nivou dok još uvek nema organske osnove. Za vas će svakako najbolji period biti leto kada ćete utvrditi mehanizme funkcionisanja.


Podeli na Facebook-u