Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 lav

Predstavljamo vam godisnji horoskop za Lava, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 lav

Posao:

Godina počinje u dobrom raspoloženju ali uz opasnost da pogrešno procenite svoje potencijale. Priliv energije govori o tome da možete uspeti u svemu sve dok je vaša rešenost naglašena. Prva polovina godine vas favorizuje bitno u odnosu na svu ostalu konkurenciju. Ne možete izgubiti ništa pokušajem da posegnete ka zvezdama. Veliki poslovni dogovor vas čeka iza ćoška. U moru prijatnih iznenađenja koje prvo polugodište nosi sa sobom.

Dok se drugi čude kako uspevate da sačuvate hladnokrvnosti, iako vam neke od velikih želja, uprkos osećanjima nisu ispunjene, vi se blagonaklono smeškate. znajući da u rukavu skrivate bar još tri aduta. Odlučićete se da ne slušata nikoga istinski, niste spremni za input drugih i želite da iznad svega oduška date svojoj viziji. U situacijama koje su za vaš karakter često bivale isuviše turbulentne, pretile unutrašnjem miru, rušile dugoročne planove i remetile izvesnost potajnih želja, naučili ste bar da strpljivo čekate na pogodne trenutke. Menjate životnu filozofiju ili se bar ponašate kao da vam to lako ide.

Intuicija će proraditi i unutrašnjost će vas voditi da strpljivo verujete da sve dolazi u svoje vreme, a kako stvari stoje to vreme vas čeka iza prvog ćoška! Prodrmao vas je minuli period ali spremni ste da se vratite u sigurno, možda i uljuljkanost, ali svakako na izvesnost ishoda svojih poduhvata bilo da se radi o poslu ili emotivnim pitanjima. Konkretna pomeranja napred možete napraviti samo prihvatanjem, ne delovanjem ili odbacivanjem.

Ljubav:

Vaša odlučnost i poslovna rešenost mogu partnera/ku ozbiljno prodrmati i naterati da se pozabave ličnim prioritetima. Asertivni pristup i energičnost stvoriće zaraznu pozitivnu atmosferu oko vas koja će biti zaraznog karaktera. Ovakav uticaj koji ćete u prvoj polovini godine imati na ljude oko sebe bitno će vam zagladiti ego i ulepšati već pozitivnu sliku u sebi.

Morate se čuvati da vas entuzijazam ne ponese toliko da ne smatrate partnerovo mišljenje validnim ili čak ni ne pitate za isto.

Lepo je ubirati plodove pozitivnog perioda ali daleko je bolje, ubirati plodove i ostati balansiran. Dopustite prijateljima da sa vama idalje pričaju iskreno . Šala na vaš račun može vam goditi i doprineti tome da ostanete srećna centrirana individua. Kao i uvek, željni ste pažnje i spremni da se okrenete onome ko vam najviše nudi. Obožavanje smatrate veoma ozbiljnom karakteristikom kod partnera. Vi morate biti centar univerzuma i diktirate svoje zahteve.

Slobodnim lavovima zahtevi mogu spati na malo realnije razmere tek u periodu od Maja do Septembra jer početak godine podržava mesijanske fantazije mnogih lavova.

Zdravlje:

Vaš uzavreli temperament može ugroziti vaš cirkulatorni sistem. Morate učiniti sve od sebe da ne zapostavljate fizičku aktivnost i iza sebe ostavite gurmanluke, alkohol i cigarete. Biti lav, diktira mnoštvo pozitivnih kvaliteta ali takođe diktira i slabost srca stoga morate učiniti sve od sebe da na zdravlju radite pre nego što se stvarni problemi pojave.


Podeli na Facebook-u