Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 devica

Predstavljamo vam godisnji horoskop za Devicu, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 devica

Posao:

Godina koja sledi pokazaće vam jasno šta možete sami, a za šta vam je prekopotrebna pomoć drugih. Definitivno ste orijentisani na detalje i to može samo unaprediti vaše poslovanje. No, morate biti pažljivi da trud koji poklonite detaljima može biti uočljiv na globalnoj slici jer će vas u suprotnosti kolege osporavati iako nemaju realnog razloga za to.

Prvi deo godine će tu i tamo biti solidan ali ne bez izazova dok u drugom možete očekivati krupnu transformaciju. Bićete u iskušenju da se pred početak leta odreknete od nečega ne bi li u budućnosti dobili daleko bolje prilike. Do kraja godine će vas ova odluka mučiti i izvesno je da će se konstantno pitati da li je žrtva vredna. Reskiranje kontrira vašoj prirodi, stoga mnogi od vas možda i izbegnu sve promene čisto radi održanja psihičkog mira.

Vi umete da se snađete ali snalaženje kreira ogromnu dozu anksioznosti sa kojom niste spremni u svakom trenutku da se izborite. Anksioznosti će kulminirati u letnjem periodu pre nego što uberete darove prethodnih odricanja stoga je neophodno da čvrsto stojite na zemlji i cenite male stvari.

Komunikacija je izuzetno važna, stoga pazite šta delite sa kim. Socijalne mreže i internet učinile su vaša stanja mnogo dostupnijima nego inače. Ako nešto ne želite da podelite sa drugima, najbolje da to zadržite za sebe ako niste u stanju da kontrolišete ko ima uvid u vaše profile i internet personu.

Ljubav:

Naviknuti ste da privlačite druge i u njima budite interes za sebe, mučeći stalnog partnera (ako istog imate) svojom svetlom ličnošću. Sada ste vi strana koja mora uložiti trud i dopustiti da se drugi partneru dive. Zapostavljanje prilike da upregnete svoje impresivne zavodničke moći može vas uvesti u letargični period koji se ni po čemu neće izdvajati.

U zavisnosti od vaših želja ovako nešto može biti i pozitivno ali za većinu nije preporučljivo. Prepoznajte potrebe drugih da bi drugi prepoznali vaše. Pred početak leta očekujte kratkotrajni pad ljubavne temperature. Ovo shvatite kao period pripreme za leto koje definitivno u sebi krije mnoštvo izazova i novih situacija u kojima ćete se zateći.

Jesenji period sa sobom će doneti ekspanziju. Mnogi u stabilnim odnosima će se odlučiti za sledeći korak i testirati bračne vode. Sa druge strane, ako ste u braku može doći do ekspanzije porodice (posebno ako je reč o ženskim pripadnicama Devica). Planiranje poroda i pažnja posvećena porodičnim vrednostima svakako će se isplatiti i doprineti osećaju emotivne ispunjenosti koji iščekujete već duže.

Zdravlje:

Vaš bezbrižni, polu nemarni stav adekvatno opisuje vaše stavove o zdravlju. Prevazišli ste dečiju hipohondriju i svesni mnogo kreativnijih načina da okupirate pažnju drugih ljudi u vašem životu. Budite pažljivi da ne precenite sopstveni imunitet i izložite sebe vremenskim elementima. Do proleća se čuvajte promaja, sušite kosu i ne napuštajte kuću bez kape. Bolje sprečiti nego lečiti, čak i ako se osećate sjajno mnogo je bolje ne preceniti se.


Podeli na Facebook-u