Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 vaga

Predstavljamo vam godisnji horoskop za Vagu, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 vaga

Posao:

Kroz 2015. godinu ćete biti večno ponosni na svoju promenljivu prirodu. Ono čime nećete biti srećni, sa druge strane, je stalna promena u svom novčaniku. Bezbedno je reći da će vaš bankovni račun doživeti mnoge plime i oseke u prvoj polovini godine. Neće to biti ni približno poput prolećnog perioda 2014. ali neće biti ni zanemarljivo.

Bićete u iskušenju da pozovete spasioce! Promene u karijeri će uslediti i moguće je da uprqavo usled njih fluktuirate novčano. Septembarsko Sunce može vam pomoći da donesete krupne odluke i možda promenite ceo pravac karijere. Novac je, izvesno, vaš prioritet. Ovo je godina u kojoj će vam status mnogo značiti a status je sinoniman novčanom stanju. Upravo zato ćete sve promene na novčanom planu shvatati lično.

Zimski period biće daleko blaži i dobroćudni tranziti mogu vas pogurati da pored novca ostvarite i dozu lične sreće kroz produktivan efikasan rad. Kao jedini predmet u zodijaku, izvesno je da posedujete dovoljno racionalnosti ali vama takođe vlada Venera. Praktične implikacije ovoga su da će vam biti neophodni brojni predasi u kojima ćete uživati u svemu od emocija do egzotičnih putovanja.

Ljubav:

Gledaćete samo sebe – to vas može dovesti do toga da se zapitate vidi li vaš partner/ka još uvek da vi postojite? Ovakav manjak stalne pažnje mogao bi vas strašno pogoditi. To nije opsesija sobom, to je prosto zabrinutost da će druga strana propustiti priliku da oda poštovanje najnovijoj manifestaciji vaše ličnosti.

Oni koji su u braku, moraće da se izbore sa izazovima iskušenja. u jednu zajednicu ulazi daleko više od samo emocija. Shvatanja i sistemi vrednosti moraju se slagati jer u suprotnom gledate u niz komplikacija koje na kraju mogu biti nerešivi stub spoticanja. Kompromis je dobra ideja i dobro pravilo. Ako pak, budete suočeni sa mnoštvom problema potrudite se da razmotrite drugu stranu i postavite sebe u njegove/njene cipele. Mislim da vam je jasno da svaki problem ima više perspektiva ali ima takođe i više rešenja! Ne oklevajte da krenete na bračno savetovanje ili lično usavršavanje i pružite optimalnu podlogu potencijalno trajnim promenama koje mogu pomoći da realizujete porodični potencijal.

Usamljene vage? Usamljene vage su oksimoron. Vi ste socijalni leptir, okružen brojnim kontaktima i prijateljima. Ako čeznete za romantičnim ostvarenjem, sve što treba da učinite jeste da prihvatite sugestije nekih od vaših kontakata i aktivirate se u novim sferama. Bilo da je reč o novom hobiju ili izlasku na novo mesto – uspeh neće izostati. romantičnom nivou više nije površna već su osećanja toliko duboka da ih je teško opisati. Neki od vas će upoznati nove simpatije ili iskusiti romantičnu renesansu u postojećim odnosima.

Zdravlje:

Minuli stresovi i hedonističke tendencije doprinele su ranjivosti vašeg organizma. Posebno se trebaju čuvati oni koji imaju dijabetes u porodici i ići na redovne provere biohemijskih vrednosti i triglicerida. Imperativ je da osigurate da Jetra i žlezde optimalno funkcionišu.


Podeli na Facebook-u