Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 škorpija

Predstavljamo vam godisnji horoskop za škorpiju, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 škorpija

Posao:

U novu godinu ulazite sa željom da širite posao ili nađete još jedan alternativni izvor prihoda. Definitivno ste se uzdali u pogrešne osobe i jedna od njih je izneverila vaše poverenje stoga ćete do alternativnih izvora prihoda stići sa znatnim otežanjima. Najbitnije je da istrajete i ne dopuštate intrigama drugih da vas na ličnom nivou pogode.

Koliko god da su drugi zlobni vaši rezultati govore o vašim kvalitetima najbolje. I kroz vreme morate istrajati. Izazovi prolećnog perioda biće ostavljeni iza ves već oko sredine leta i moćićete da se fokusirate na prosperitet umesto pukog preživljavanja.

Samo vi znate sve što ste preturili preko glave. Nema vremena poput sadašnjeg, da priznate sebi da ste sa okolnostima koje su bile pred vama postigli najbolje moguće rezultate. Nema vremena da se plače nad prolivenim melkom. Ugrabite život i iscedite iz njega maksimum. Nikako drugačije ne vredi.

Kraj godine nudite iscrpne mogućnosti za stabilizaciju. Potvrdićete stečeni status i osigurati sve izvore prihoda. Jesenji period će omogućiti da se ponovo posvetite sebi i psihološkom rastu.

Ljubav:

2015. godina je početak podvlačenja crte na emotivnom planu. Svodićete račune i napokon intenzitet osećanja neće predvladati. Dvoipogodišnji boravak Saturna u vašem znaku se bliži kraju i tera vas na razmatranje prioriteta. Da, naravno da osećanja koja gajite prema nekima imaju veće intenzitete od nekih drugih a da li su se isti našli vama kada ste bili u nevolji?

Istinski morate da se zapitate da li pored sebe vredi imati partnera koji je tu samo kada sve ide glatko i po planu ili je veća vrednost imati pre svega prijatelja pa zatim i saputnika koji vas može provesti kroz teže situacije i pre svega saosećati sa vama? Usamljene škorpije će potencijalnom taj status promeniti u prolećnom periodu. Nešto ozbiljnije mogu očekivati tek nakon letnjeg perioda ali to ni najmanje ne treba da osujeti njihove pokušaje da se zabave i otvore nove horizonte.

Ako ste u braku ili dužem odnosu, odlučivaćete o dugoročnom statusu istog. Upravo gore pomenuti tranziti Saturna izazivaju pucanja u dugoročnim odnosima koji nisu dizajnirani za duge staze. Možda je nešto predstavljalo pravu opciju za vas u određenom trenutku ali to ne znači ni najmanje da je i sada isto tako. Porodični odnosi će trpeti kao rezultat ovakvih odluka ali to su rezovi koji se u određenom broju situacija moraju praviti. Ako uočite da vaš partner ne poštuje ili vas ili nikoga u svom životu, najbolje što možete da uradite za sebe a i svoju porodicu jeste da se distancirate i poručite nedvosmislenu poruku.

Zdravlje:

Što se zdravlja tiče, ako do početka 2015. nisu nastali veći problemi možete biti bezbrižni neko vreme. Ako pak imate neku hroničnu boljku, posebno ćete se istom baviti u periodu od Maja do Septembra. Vi ste po prirodi regenerativni, ali morate sebi pružiti vremena i prostora za odušak ne bi li na istoj mogućnosti profitirali.


Podeli na Facebook-u