Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 strelac

Predstavljamo vam godisnji horoskop za strelca, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 strelac

Posao:

2015. godina će predstavljati dobar period da kao ključni prioritet odredite karijeru. Trenutno se osećate kao da stagnirate od 2008. bar na neki način. Naredna godina će vam pružiti prvu jasnu priliku da se od ovog osećaja distancirate i preselite posao u domen polja u kome istinski uživate i krećete ka prosperitetu. Vreme je da radite nešto u čemu zaista uživate i da dozvolite promeni da se useli u vaše filozofske misli.

Kada je reč o finansijama, 2015. godina mora biti godina opreza za vas. Urdržite se od pozajmica, kredita i učinite sve od sebe da živite sa sredstvima sa kojima aktivno raspolažete bez učestvovanja trećeg lica ili banaka. Važno je da negujete duh praktičnosti jer je jedan od razloga incijacije svih promena povećanje ličnog zadovoljstva. Ne zaboravite da ostavite neke fondove po strani za malo razonode i realizaciju nekih lako ostvarivih snova.

Saradnici će vas u drugoj polovini godine intenzivno nervirati ali bitno je da ostanete nedokučivi i čuvate svoje asove za situacije koje se na vas lično određuju. Pored toga što nije idealan period za uzimanje kredita, takođe vam ne bismo preporučili ni davanje istih drugima jer usled nepredvidivih okolnosti možete biti lišeni veće količine novca.

Ljubav:

Ako u 2015. ulazite sa novim odnosom, radićete na optimiziranju odnosa. Naime, vi i novi partner možete imati radikalno različite ideje kada je u pitanju pojam provod ili jednostavno rečeno – biti totalne suprotnosti. Da je za totalne suprotnosti teško da budu u ljubavi, to svakako ne bi bila tako česta pojava. Zasukajte rukave i nađite kompromise, svakako ni vi ni partner ne želite da provodite svo vreme striktno sami zajedno. Iskoristite ovo i nađite zajedničku teritoriju koja ne poništava vaše suprotnosti ali ih ni ne ukršta.

Bračne predikcije za 2015. je lako sumirati. Bićete okruženi vestima o veridbama, venčanjima, trudnoćama i razvodima ali ćete sami biti veoma sumnjičavi i najradije ćete se odlučivati za započinjanje zajedničkog života bez legalno obavezujućih formulara. Vaše rezerve za ovaj tip zajedništva će biti veoma očigledne ali ne i nepremostive. Što se više bude bližio kraj 2015. godine to će veći broj vas razmatrati da svom odnosu daruje legitimitet u očima zakona.

Sama po sebi, prva polovina godine će biti sjajna za ljubav i romansu. Pored toga što ćete se pažljivo upuštati u nove odnose, nećete znatno širiti krug poznanika stoga je verovatno da, ako u 2015. kročite sami, partnera/ku nađete upravo u osobi koju već poznajete. 2015. je prva godina u nizu onih koje će vas učiti strpljenju i postepenosti ne samo kada je reč o poslu već i u emotivnim odnosima.

Posao:

Zdravstvena prognoza za 2015. ne krije u sebi mnogo iznenađenja. Moraćete da se izborite sa vanrednom dozom stresa i/ ili drugim psihičkim smetnjama. No, nema mesta strahu jer ćete uz pravu mentalnu stimulaciju prevladati sve izazove. Ne izbegavajte fizičku aktivnost jer vam upravo ona može pružiti jako izvorište snage za borbu nad anksioznostima.


Podeli na Facebook-u