Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 jarac

Predstavljamo vam godisnji horoskop za jarca, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 jarac

Posao:

U nadolazećoj godini morate da se izolujete od impulsivnosti i ishitrenosti i dodate sloj distance između sebe i osoba koje sebe definišu tim pojmovima. Biti verovatna meta nečije brzopletosti veliki je ometajući faktor stoga je distanca idealno rešenje. Početkom godine bićete u iskušenju da optimizujete način rada i probate da postižete iste rezultate sa daleko manje radi. Možda umesto ovako nečega, treba da prioritet zadate učenju novog jezika ili obnavljanju zaboravljenog.

Finansijski stvari ne stoje idealno, ali nema ni potrebe da se žalite. Lakše aspekte koji vam mogu doneti honorarne zarade imate već sredinom proleća. Možete se opustiti i dopustiti sebi da istinski uživate u zimskom periodu. Mogućnosti za dalju zaradu će se same otvoriti sve da vi ne pomerite ni prst! Leto sa sobom donosi stabilizaciju ali i manjak nepredvidivih ili krupnijih priroda. Ovo definitivno ne znai da ćete raspolagati sa manjkom novca već samo da ćete biti fokusirani na realizaciju novih prilika krajem sezone.

Zadnje tromesečje godine bi trebalo sva svetla uperiti na vas. Profesionalno ste gotovo sigurno u centru pažnje ali na jedan stabilan neuzbudljiv način. U 2015. ćete sigurno moći da se ponosite poslovnim statusom i talentom za poslovanja koji posedujete.

Ljubav:

Mesec Januar bi trebalo da izbegavate. Naime, optimalno bi bilo da izbegavate ozbiljne emotivne razgovore u ovom mesecu jer ne samo da će vaše komunikacijske veštine biti na manje impresivnom nivou već postoji i šansa da loše interpretirate i namere (potencijalnog) partnera/ke. Početak godine je tragično loš period za davanje oduška nostalgiji. Umesto sete probajte da živite u trenutku i cenite ono što je pred vama umesto da idealizujete greške iz prošlosti i živite u svojoj glavi. Izmamite ekstroverta i sebe i žrtvujte vreme za samovanje. Iako vas okupljanja i ljudi opterećuju, kada naiđete na pravu osobu – žrtva će se višestruko isplatiti. Leto sa sobom može dovesti probleme sa ljubomorom. Ljubomora ne mora biti jednostrana ali svakako ne može biti ignorisana ni sa jedne strane jer može da se ponese destruktivno prema vašem odnosu i liši vas emotivnog zadovoljstva. Kraj leta će izvući strast iz vaše flegmatične duše i ispumpati je na površinu. Jesen, sa druge strane, donosi osveštavanje i letnje šeme bez perspektive ovde će dočekati svoj neumitni nemilosrdni kraj.

Jarčevi u bračnim odnosima i dužim vezama nailaziće mahom na izazove vezane za porodicu i porodične odnose. Masa ovakvih sukoba biće vezana za odnose sa roditeljima i mesto koje dodeljuju svom partneru nasuprot odnosa kakav su imali roditelji istog.

Zdravlje:

Ova godina će zahtevati da se odmorite i napunite baterije bar periodično. Izbegavajte vraćanje na loša dešavanja iz bliže prošlosti jer to može vrlo negativno uticati na vaš već krhki san, nervni sistem ili kosti. Ponovno preživljavanje stresa ne umanjuje njegov intenzitet već vas vraća na destruktivno mesto. Psihološki ćete biti podložniji većem stepenu neurotičnosti.


Podeli na Facebook-u