Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 vodolija

Predstavljamo vam godisnji horoskop za vodoliju, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 vodolija

Posao:

Zagledanost u nadolazeće dane raščišćavaće se sama sa sobom i odneti dileme.  Najveće promene leže u tome kako ćete se vi odnositi prema drugima. Najveće promene će se ogledati u vašim stavovima i stepenu do koga ste voljni da drugima tolerišete manjkavosti. Uprkos globalnom zaoštrenju koristilo bi vam da prihvatite manjkavosti drugih jer ih vi i sami imate i u onim trenutcima kada ste najbrilijantniji.  Sa druge strane, sada ste savršeno svesni kada prelazite granicu pomoći drugome u bbesramno iskorišćavanje vaših resursa i to nikako nećete dozvoliti.

Izvesno je da će prolećni meseci na poslu doneti konflikt sa osobom na nadređenoj poziciji. Ovakve situacije najbolje ćete prevladati ako sačuvate hladnu glavu i ne dopustite drugoj strani da manipuliše vama. Ne verujet preterano drugima koji staju na vašu stranu u ovim konfliktima, ne zbog toga što njihova vera nije autentična nego zbog toga što mogu biti zaslepljeni moćima nadrešenog ili preplašeni eventualnim posledicama po sebe. Sa svojim uverenjima i konfliktima ste sami, stoga sami probajte iste i da razrešite. Krajem perioda ćete uvideti da perspektiva nadređenog nije baš toliko strana i naćićete zajednički jezik.

Druga polovina godine sa sobom donosi kompletno rasterećenje i dozvoljava vam da novostečenu stabilnost pretvorite u realnu prednost i iskoristite sve beneficije svog zaposlenja. Izvesno je da ćete dosta putovati posredstvom posla i/ili intenzivno sarađivati sa ljudima iz inostranstva.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Ljubav:

Vodolijama 2015. donosi daleko više romantičnog uspeha od minule 2014. godine. U prethodnoj godini naučili ste da je najveća vrednost biti autentičan i ouvati integritet. Niko koga pridobijete manipulacijama nije istinski vaš niti može učiniti da se osećate voljeno jer je istina prosta. Radili ste i trudili se da osvojite nekoga ko je iz dijametralno različite priče i ne deli vaše prioritete. Zanemarite specifičnosti koje tražite već otvorite srce za one koji imaju slične ciljeve. Za uspešnu zajednicu je poželjna strast ali nemoguće je održanje ako nema zajedničkog tla.

Nova ljubav dolazi do leta, i možda bi trebali, ovog puta dozvoliti drugoj strani da juri vas. Koliko god da se identifikujete sa ulogom asertivnog potraživača morate dozvoliti zainteresovanima da dođu do vas i mogu vas istinski iznenaditi. Bežite od drakonskih razlika u godinama i preorijentišite se na osobe kojima je bliska razvojna faza kroz koju prolazite. Ne tražite samo ljubavnika/cu, već životnog saputnika stoga dopustite svojim kriterijumima da to odražavaju.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Zdravlje:

Ništa neuobičajeno ne bi trebalo da vas muči. Malo zimskog senzibiliteta ali ništa što sezonska garderoba ne može da izleči. Eventualni problemi mogu biti prisutni kod onih koji već pate od hronične bolesti disajnih puteva u nekom obliku. Svakako je dobrodošla promena dijete i akcenat je poželjno staviti na zdravoj ishrani.


Podeli na Facebook-u