Godisnji horoskop - besplatni horoskop i tumacenje uzivo

Na nasem sajtu mozete naci detaljan horoskop za sve znake zodijaka. Pristup horoskopu je besplatan. Ukoliko zelite detaljno tumacenje za sebe ili clana svoje porodice, pozovite astro centar! Astrolozi ce vam pruziti uslugu detaljnog tumacenja i astroloske konsultacije, uzivo, putem telefona.

Horoskop za 2015 ribe

Predstavljamo vam godisnji horoskop za ribe, za 2015 godinu.

Horoskop za 2015 ribe

Posao:

Godina će početi bez većih turbulencija. Od samog početka bićete rešeni da vaš glavni prioritet bude posao. Planetarni tranziti sugerišu da ćete periode napetosti i prenatrpanosti poslom prevladati odgovorno i trijumfovatu i inicijalnom delu 2015. Svaki slobodni trenutak trebate da iskoristite da promovišete svoje sposobnosti i negujete dodatne veštine koje vam mogu pomoći da radite metodičnije i povećate efikasnost. Pored ovoga morate se postarati da sa kolegama imate više prijateljske odnose nego kolegijalne jer će vam njihova podrška svakako trebati u ključnim periodima od kraja letnjeg perioda. U kancelarijskom prostoru trebate izbegavati tračeve i spekulativne aktivnosti već se držati interpretacije potvrđenih događanja i aktera. Ne škodi razmišljati na temu glasina ali svakako svoje misli ne morati podeliti sa osobama sa kojima delite i radni prostor.

Druga polovina godine će vam dozvoliti da zasijate! Poslovni ljudi će imati sjajnu sezonu. Ovo se naročito odnosi na one koji su novi u poslu i tek uče kako se šta radi. Poslovna pitanja vas neće samo okupirati već će vam i pomoći da održite ceo život balansiranim. Ako, pak, vaš trud na poslu ne bude primećen i nagrađen osećaćete se ogorčeno i možete na detinjasti način ispoljavati frustracije. Ovakve ispade morali bi po svaku cenu izbegavati jer se mogu odraziti na vašu finansijsku situaciju na veoma krupan način.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Ljubav:

Planetarne pozicije su vam veoma naklonjene u 2015. ali to ne znači da ćete vezama prilaziti na ozbiljan način ili zanos transformisati u ljubav. Usamljeni pripadnici ovoh znaka mogu imati teškoću da se odluče koji front je za njih najrelevantniji. Oni željni promene statusa, i pronalaska partnera posebno se mogu radovati samom početku prolećnog perioda. Ova godina naglašava upoznavanje osoba sa kojima možete razviti veliki emotivni potencijal. Za zauzete, prvo tromesečje godine nudi mogućnost seksualnog izazova ili intenzivnog flerta sa takođe zauzetom osobom. Kao posledica ove avanture, kanal komunikacije sa emotivnom partnerom može se otvoriti i za one odabrane, iz krize sledi preporođeni period. Renesansa emotivnog odnosa može vas inspirisati da se u drugoj polovini godine odlučite za neki krupni korak.

Uzimajući u obzir vašu romantičnu prirodu ovo lako može da se odnosi na stupanje u bračnu zajednicu ili sklapanje braka u crkvi (nezavisno od opštinskog legitimiteta). Ako se odlučite na ovako krupne korake, morate se postarati da razmotrite koliko vam je stalo do partnera nasuprot osećaju da vam taj partner striktno odgovara. Neko ko brine o vašim potrebama nije neophodno prava osoba za stupanje u brak. Vi ste ona strana koja preferira da bude posvećena i romantična stoga je za vas optimalno da posegnete za ličnostima koje su vam po nečemu nedosežne ili ih idealizujete.

Pozovite najveći astro centar: 0901-888-880 i pitajte astrologa za detaljno lično tumačenje horoskopa za 2015! Radimo non stop, 0-24. Pozovite odmah.

Zdravlje:

Za promenu ćete biti suočeni sa eksplozivnim raspoloženjima koja se oštro kose sa vašom klasičnom melanholijom. Postupajte sa oprezom i znajte da sve reakcije sa sobom nose dozu rizika. Dok vaša klasična melanholija vodi nesanici i preteranoj emotivnosti, bujanja besa mogu izazvati loše varenje, pojavu čirova ili globalnu apatiju koja je za vas inače nezamisliva.


Podeli na Facebook-u